2777
2789

دیگه چی حتما که خریدم مخصوصا تو نوزادی ،حالا یه چیزی مث کاپشن و سویشرت شلوار اون یکی نو باشه اینم استفاده ده کنه اشکال نداره ولی لباس خونه اینا واقعا درست نیست

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک دست سایز صفر خریدم  چون لباساس اولی بعضیاش کهنه شده بود و لک شیر و قطره آهن روش بود  ...

من از هر سایزی ۱ دست براش گرفتم ک مهمونی جایی میرم یا کسی بیاد خونم لباسش مرتب باشه مادرشوهرم گف خرج الکی کردی

دیگه چی حتما که خریدم مخصوصا تو نوزادی ،حالا یه چیزی مث کاپشن و سویشرت شلوار اون یکی نو باشه اینم اس ...

دقیقا منم دلم نیومد همه چیاش کهنه باشه گفتم بچم گناه ک نکرده بچه دوم شده براش خریدم حالا نه زیاد ولی خریدم دیروز مادرشوهرم میگفت اشتباه کردی آدم ک تا چند ماه بیرون نمیره بعدشم بچه چی حالیشه خرج الکی کردی

منم چند دست صفر و سرهمی و بیمارستانی و اینا خریدم. تو خونه مال اون یکی استفاده میکنم بعدا. ولی بیرونی حتما جدید میخرم.  کلا بچه اولم لباس زیاد نداشت. کلی هم بخشیدم. کم کم براش میخرم 

خدایا شکرت. 
دقیقا منم دلم نیومد همه چیاش کهنه باشه گفتم بچم گناه ک نکرده بچه دوم شده براش خریدم حالا نه زیاد ولی ...

نمیگم‌ اسراف کن ،اره لباس خوب اگه مونده تو خونه استفاده کن ولی حتما در کنارش بخر که عادت نشه برای اطرافیان اونوقت انتظار دارن تا همیشه این بجه لباسهای اولی و بپوشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همین لباس بیمارستانی براش یه دست گرفتم شده بلای جونم 

بیخود میکنن به خدا دیگه هر بچه ای حق شه روز اول لباس نو بپوشه تو‌کار درستی کردی 

قبل به دنیا اومدن دو دست لباس خوب و یه ست زیر پوش خریدم گفتم بقیه رو مال خواهرش میپوشونم.ولی بعدش کنار لباسای خواهرش. چیزای مورد نیازشو میخریدم .ولی مجلسی لباس جدید براش میگرفتم از ۶ ماهگی کلا یا ست براشون خرید میکردم یا برای هردوشون همزمان.الان خیللللی لباس گرون شده باز مجبورم ست بخرم فقط کاپشن دختر بزرگم برای کوچکه استفاده میکنم برای بزرگه جدید خریدم مادرم دعوام میکنه میگه بینشون فرق گذاشتی درک نمیکنه بابا توانشو ندارم.دیروز سه تا زیر پوش خریدم ۳۰۰ تومن خدا ازشون نگذره.شلوار بیرونی جین ۵۰۰ تومن

نمیگم‌ اسراف کن ،اره لباس خوب اگه مونده تو خونه استفاده کن ولی حتما در کنارش بخر که عادت نشه برای اط ...

دقیقا همینه بعدا هم بچه بزرگ بشه عکساشو ببینه خوب غصه میخوره من اهل اسراف نیسم ولی خوب درحد نرمال براش خرید میکنم

خوب پس انگار همه چند دست رو میخرن من فک کردم کارم عقلانی نبوده

نه گناه داره بچه.  از وقتی دنیا میاد کهنه پوش اونیکی باشه. 

خوب کردی.  تازه من مادر شوهرم میگه ساک بیمارستانم نو بخر میگم دیگه نمیخوام مال بچه اولم سالمه. 

خدایا شکرت.