2777
2789
عنوان

با خون طلسم نوشت حالا .....

10528 بازدید | 25 پست

یکی از آشناهام مجرده عاشق یکی میشه از فاصله سنی بهم نمیخوردن مرده خیلی بزرگتر بود

خلاصه این واقعا دلبسته اش میشه ولی مرده نمیخواسته چون میگفت سنت کمه و این حرفا 

یه شب اومد خونمون گفت یه طلسم سفلی میخوام بنویسم برای اینکه عاشقم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و خون حیض میخوام    گفتم ینییی چی گفت باید با خون حیض کشیده بشه بعد بسوزونیش حالا اینکه چجور خونو جمع کرد نمیدونم  

ولی میدونم یه شب نوشت و آتیش زد گفت من اسم ننشو نمیدونم هوا نوشتم 

و خون حیض میخوام      گفتم ینییی چی گفت باید با خون حیض کشیده بشه بعد بسوزونیش ...

هوا یا حوا؟

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️

حالا افسردگی شدید گرفته که هیچ طرف اصلا نیومد میگه تاثیر اون طلسه بوده حالا سوالم اینه مگه نمیگن اسم مادر نباشه مخصوصا طلسم های شیطانی ممکنه اصلا طلسم کار نکرده باشه و این همینجوری افسردگی گرفته باشه؟ یا واقعا بخاطر طلسه

و خون حیض میخوام      گفتم ینییی چی گفت باید با خون حیض کشیده بشه بعد بسوزونیش ...

😐😐😐. یاد فیلم سجین افتادممم یا ابالفضل😭😭😭😭😭

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈