2777
2789

خواهرها همچی زدم به این صورت از خارجی وایرانی ....خسته شدم میخوام  برم پیش فیلی لیزر کنم...کسی هست تجربه داشته باشه

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

تعریفش شنیدم ولی نرفتم پیشش

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

نه دکتر فیلی خیلی جالب نیست، گول این کلیپ های عجیب و غریب داخل اینستاشو نخور. اصلن معلوم نیست چه خبره. و قیمت های باور نکردنی از لیزر. من خودمم خیلی دنبال دکتر خوبم شیراز، متاسفانه نیست واسه درمان پوست، همه برای کارهای زیبایی هست، خودمم موندم چه کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریفش شنیدم ولی نرفتم پیشش

میگن خیلی خوبه پارسال ۲۰ تومن می‌گرفته نمیدونم راسته یا نه

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
نه دکتر فیلی خیلی جالب نیست، گول این کلیپ های عجیب و غریب داخل اینستاشو نخور. اصلن معلوم نیست چه خبر ...

خودم زیر نظر صالحی.....بخدا موندم دیگه نمیدونم چیکار کنم

جوش داری؟ جای جوش لک؟ مشکل اصلیت چیه؟

جای ابله مرغون ویکم جوش

جای ابله مرغون ویکم جوش

منم همه عمرم درگیر جوش و جای جوش بودم و هستم.

ببین یه مدت انتی بیوتیک بخور البته با تجویز خیلی تاثیر داره.

یه لایه بردار هست دیفرین. از داروخونه بگیر که مطمئن باشی. یه مدت بزن خیلی تاثیر داره واسه فرورفتگی های جزئی

واسه ابله مرغون هیچ لیزری پرش نمی کنه. من تاحالا سه بار لیزر فرکشنال خیلی قوی کردم و چون پوستم سبزه بود لک لیزر هم موند. در کل شاید 10 درصد بهبود داشت.

ولی میکرونیدلینگ یه بار کردم خیلی سال پیش راضی بودم. فرصتی باشه می خوام ادامه بدم. به نظرم میکرونیدلینگ انجام بده خیلی هم تخصصی نیست توی کلینیک های زیبایی هم انجام می دن. مثل لیزر نیست که طرف بلد نباشه نابود کنه پوستت رو.

منم همه عمرم درگیر جوش و جای جوش بودم و هستم. ببین یه مدت انتی بیوتیک بخور البته با تجویز خیلی تاثی ...

سه جلسه انجام دادم....ولی پوست خیلی نازک میکنه 

دیفرین هم دارم....پ چطو لک سالک خوب میشه ابله مرغون لنتی نه😕