2777
2789
عنوان

کسانی که عمل بینی کردند

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 28 پست
والا برامن که هیچی نداده اصن نمیدونستم جاش میمونه☹

الان جاش باقی مونده؟؟ 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
من نزدم ولی جاش نموند بدزخم بودم یکم دستم خراشیده میشد جاش میموند ولی بینیم نموند جاش

خداروشکر

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کمه شاید بعدها کامل جاش بره اصلا بهش فک نکرده بودم

پس بزنم احتمال داره جاش بمونه

مثلا چه کار کردین؟؟ 

اصلا نزاشتم نور آفتاب یا سرمای زیاد به صورتم بخوره 

جای بخیه ها رو هم مرتب با گوش پاکن مرطوب اول میشستم بعد با همون گوش پاکن به قسمت های بخیه آبرسان میزدم روزی چند بار این کارو میکردم 

بخیه ها که کامل ریخت همیشه ضد آفتاب بی رنگ میزدم روش

پوستم خیلی روشنه ولی الان کوچکترین ردی از بخیه هام نیست 

ینی اگه بینیم قوس نداشت هیچکس متوجه نمیشد بینیم عمله😄

اصلا نزاشتم نور آفتاب یا سرمای زیاد به صورتم بخوره  جای بخیه ها رو هم مرتب با گوش پاکن مرطوب ا ...

آفرین، مرسی که گفتی، منم همین کارها رو انجام میدم پس🌺

ان شالله همونطور که میخوای بشه گلم 😍

مرسی عزیزم،، 🌺🌺🌺

اره اگه گرفتی بزن حتما شاید پوستت جوری باشه که بمونه

مرسی

البته میگم من خیلی خیلی حساسم  دکترم از دستم به امان اومده بود ولی خب بنظرم یکاری یا نباید ان ...

کودوم شهرید؟اسم پزشکتونو میگید؟

بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️