2777
2789

اگر بدم بدوزن مثل اینا پف میشن یا نه ؟؟

کدومشون بهتره اصلا ؟ تختش نوجوانی

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم دوخت چون آماده ای ها هرچی گرونم بخری باز پارچه شون بدرد بخور نیس خراب میشن پرز میشن من خودم قبلا پارچه خوب خریدم حالا میخوام بدم بدوزن ولی خب نمیدونم چقد میدوزن استرس گرفتم برا پولش 

آماده بخر حوصله داری بدی بدوزن🥴

من که نمیدونم ولی  میگن اینا که آماده ان توش پشم شیشه اس خوب نیست 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
اماده بخر اما این عکسات از مد رفته پارچه راه راه ترک الان مد به شدت شیک و ساده و البته جنسشم عالیه

عزیزم پسرم۴ سالشه خوبه براش راه راه ؟

من که نمیدونم ولی  میگن اینا که آماده ان توش پشم شیشه اس خوب نیست

چرا خوب نباشه.ولی فک نکنم پشم شیشه خیلی سبک و نرمه.این تشکا نرم نیستن یجورایی نرم و سفت ترکیبن خیلی خوبن

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
من میگم دوخت چون آماده ای ها هرچی گرونم بخری باز پارچه شون بدرد بخور نیس خراب میشن پرز میشن من خودم ...

اگه بدوزم مثل اینا پف میشه یا فقط آماده ها اینجورن؟