2777
2789
عنوان

کسی کم جونی یا گزگز دست وپا داشته؟

2074 بازدید | 29 پست

من سه روزه این حسو دارم اول از دست چپم شروع شد،بعد پاهام کم خونی شدیدی دارم این ماه خونریزیم زیاد بود بعد تموم شدن دوره ام این کم جونی سراغم اومد،نوارقلب هم دادم خوب بود دکتر قرص تقویتی نوشته,اما چون سه روزه که زیاد خوب نشدم میگم نکنه خدایی نکرده ام اس باشه علائم بینایی ام اس رو ندارم مثل دوبینی

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

تالاسمی مینورهم هستم اول فکرکردم از قلبمه چون قلبم درد میکرد ولی دکترگفت از قلبت نیست

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما یه چکاپ بده احتمال داره کمبود ویتامین Dداشته باشی و در صورت تشدید باعث بیماری msمیشه سرچ کن بخو ...

حتما آزمایشو میدم اتفاقا من کمبود ویتامین دی هم دارم

مفاصلت درد نمیکنه؟ من مور مور میشه دستام چسبندگی عصب عضله دارم رماتیسم عاملش بوده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من دیسک گردن دارن دست و پام گز گز میکنه

چه علائم دیگه دارین گردنتون هم درد میکنه

حتما یه چکاپ بده احتمال داره کمبود ویتامین Dداشته باشی و در صورت تشدید باعث بیماری msمیشه سرچ کن بخو ...

واقعا کمبود ویتامین D در دراز مدت باعث ام اس میشه؟ 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
مفاصلت درد نمیکنه؟ من مور مور میشه دستام چسبندگی عصب عضله دارم رماتیسم عاملش بوده

چرا حس میکنم گاهی درد میکنن

آره عزیزم 

خدابه من رحم کنه پس 

حتما آزمایشو میدم اتفاقا من کمبود ویتامین دی هم دارم

مامانه منم شدیدا کمبود ویتامین Dداشت شروع کرد هفته‌ای3بار ماهی میخورد قرص ویتامینDمصرف میکرد و چون هوای تهران آلوده‌ست و آفتاب مستقیم نمیرسه به زمین ما مجبورشدیم 1ماهی بریم شمال تا مامانم اونجا آفتاب بگیره بعدشم که برگشتیم روزی1ساعت زیرنور آفتاب مینشست و پاچه شلوارشو میداد بالا خداروشکر جبران شد و الان اوکیه

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡