2777
2789
عنوان

احساس خفگی نوزاد در خواب

5989 بازدید | 14 پست

سلام مامانا لطفا کمکم کنید 

پسرم ۲۶ روزشه و منو شوهرم تو شهر خودمون نیستیم و کسی پیشمون نیست چند شب پیش یهو با صدای بچه بیدار شدم دیدم چشماش سفید شده و داره خفه میشه یکم بین ابروهاشو ماساژ دادم و فوت کردم تو صورتش خوب شد از اونشب همش جلو چشممه هرجا میرم ،همش استرس دارم . دیشب باز دوبار اینجوری شد که زود بیدار شدم و کمکش کردم ولی چرا اینجوری میشه حتی جرات نمیکنم یه دسشویی برم دو روزه ی دوش نگرفتم.یه لحظه بدون ترس نداشتم این چند وقته 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بینیش کیپ نبود؟

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

یکم شیب دار بخوابونش. ممکنه رفلاکس داشته باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حتما ببرش متخصص اطفال احتمالا رفلاکس داره و دچار اپنه تنفسی میشه 

اگر رفلاکس داشته باشه دارو میخوره و کاملا برطرف میشه نگران نباش

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
آروق شو میگیری میخوابه .به چپ یا راست بخوابون موقعی که میری ازپیشش .پسر من چن روزه بود هوایی استفراغ ...

اره اگه اروغ نزنه هم حتما بیست دقیقه عمودی نگهش میدارم و سمت چپ میخوابونم نمیدونم چشه 

اره داره ولی بردم دکتر و دارو داده و همه رو بش میدم و یکم زیر سرشو بالا نگه میدارم 

ببین زیر سرش فقط نه. کل بدنش یه حالت شیب دار داشته باشه. تشک مخصوص هم هست حتی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین زیر سرش فقط نه. کل بدنش یه حالت شیب دار داشته باشه. تشک مخصوص هم هست حتی

ممنون حتما میخرم براش فعلا ک تو کریرش میخوابونم که کلا شیب داره ولی شبا رو تختشه دارم فکر میکنم از امشب تو همون کریر بخوابونم

ممنون حتما میخرم براش فعلا ک تو کریرش میخوابونم که کلا شیب داره ولی شبا رو تختشه دارم فکر میکنم از ا ...

اره دقیقا یه چیزی مثل کریر. من تختش رو شیب دار کرده بودم که بتونه راحت بخوابه