2777
2789
عنوان

خواستگار

279 بازدید | 36 پست

بچها به نظرتون سن بین 18 و 24 زیاده ؟

18 سال سن کمیه برا ازدواج کردن؟ 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 

هیجده سالمه یه خواستگار 24 ساله دارم خیلی خوبهه نمیدونم چیکار کنم 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیر هورموناشه تا 20

حلیمه سلطانِ سایتتونم(برین قیام ارطغرال ببینین)😅 کاربر جدید نیستم ، اون‌یکی کاربریم ترکید😬 زندگی کوتاه تر از اونیه که به چیزای مسخره فک کنی دوست ِ من 😘 یادت نره مهربون باشی🤗❤️🌹💞🥂

من خودم ۱۶ شوهر کردم الان ۱۹ سالمه

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
نه  ولی۲۴واسه پسر کمه  شغل داره ؟خونه ماشین چی

آره معلمه شغل آزادم داره ماشین و اینام داره 

اگ کیس خوبیه ازدواج کن

میترسم وسط راه جا بزنم نتونم ادامه بدم همش ترس دارم 

من خودم ۱۶ شوهر کردم الان ۱۹ سالمه

پشیمون نیستی ؟