دیروز صبح یکی به گوشیم پیام داد و من بهش گفتم ک اشتباه گرفته ولی شروع کرد ب چرت و پرت نوشتن انگار حالش دست خودش نبود هی پیام میداد با اینکه بلاکش کرده بودم منم عصبانی شدم و زنگ زدم بهش یه فحشی دادم و گفتم خودت ناموس نداری سر صبح مزاحم ملت میشی هیچی نگفت و قطع کرد بعد خودش زنگ زد شروع کرد تهدید کردن دیگه تموم شد تا دیشب از ی شماره دیگه زنگ زد بهم گفت تو ب ناااموس من فحش دادی ال میکنم بل میکنم اینقدر زورم گرفت ک ناموس بقیه چپشه ک میاد اسم همه جاشو تو پیام میبره و شعر میگه بعد میگفت من این شماره رو خیلی وقته دارم و استوریاش واسم میاد درصورتی که من اصلا استوری نمیزارم یا گفت که من چند بار با یه دختره صحبت کردم با همین خط و صبحیم دوباره با ی شماره زنگ میزنه من نگرانم خواهش میکنم یه چیزی بگید آروم شم
❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
باید سیم کارتتو عوض کنی فقط اینجوری راحت میشی یا هم شکایت کنی ازش
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
دادام بابام صحبت کنه قطع کرد بعد پیام داد میبینم ک گوشیو دادی عشقت از ترس
به بابات بگو بره پلیس فتا شکایت کنه،بدجور حالشو میگیرن
❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀