2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم غذا نمیخورد گرفتم براش واقعا اشتهاشو برد بالا طعمشم خوبه مخصوصا بیسکوییتی و کاکائوش بهتر ا ...

ممنون ک جواب دادی منم گرفتم خوب خیلی نگرانم که عوارض داره؟؟میگم خدایی نکرده پسرم حالش بد نشه!

اکه زحمتی نیس میشه بگی چ جوری استفاده کردی؟؟؟آب زیاد میدادی؟خواب آورم هست؟؟پسرمن میخوره بنظرم سیرمیشه مال من موزیشه

من پسرم غذا نمیخورد گرفتم براش واقعا اشتهاشو برد بالا طعمشم خوبه مخصوصا بیسکوییتی و کاکائوش بهتر ا ...

باهاش شربت ویتامین ام میاد یانه دیگه؟؟وزنشم بالا برد؟؟پسرمن لاغره ضعیف ام هست سریع بدنش درد میگیره مثلا بایه فشارکوچولو پاهاش درد میکنه

ممنون ک جواب دادی منم گرفتم خوب خیلی نگرانم که عوارض داره؟؟میگم خدایی نکرده پسرم حالش بد نشه! اکه ز ...

ن عزیزم رو پسر من عوارض نداشت خودمم مصرف کردم 

هم برای اشتها هم وزن خوب بود

درست کردنشم طبق دستورش درست میکنم روزی یبار صبح ها میدادم چون۶سالش بود گفتم شاید زیاد باشه روزی دوبار

مامانه شیطونکا 👧👦
 باهاش شربت ویتامین ام میاد یانه دیگه؟؟وزنشم بالا برد؟؟پسرمن لاغره ضعیف ام هست سریع بدنش درد ...

نمیدونم من دیگه شربت ندادم 

ولی تاثیری ک گین آپ داشت شربت اشتها و زینک نداشت برای پسرم

خودتم میتونی مصرف کنی من خودمم میخوردم

مامانه شیطونکا 👧👦
نمیدونم من دیگه شربت ندادم  ولی تاثیری ک گین آپ داشت شربت اشتها و زینک نداشت برای پسرم خودتم ...

اتفاقا خودمم  اشتهام کمه !اما خب خیلی گرونه ۱۴۰تومن نصفه ست تازه قوطیش خخخ همین بخوره غذابخورمن خوشحالترم! 😂

سلام. میشه بگید گین آپ تاثیرش چطوری بود؟خوب بود یا ن... از داروخونه گرفتید؟  گفتید گین آپ کودکا ...

اره براما ک تاثیر نداشت دارووخونه گرفتم فقد یکباردیگه ادامه ندادم یکم صورتش تپل شد فقد همین اشتهاش معمولی!اما سانستول زیتک گرفتم الان خوبه اشتهاداره