الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو داروخونه یه قرص هست بگیر بخور، تا سیرت قطع بشه، اینجوری خدای نکرده شیر پس میزنه کیست و توده میشه تو سینت
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان 28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
من تجربشو ندارم اخه مریض شدم و کورتون های زیادی باید میخوردم واسه همین دخترمو همون شبی که باید دارو میخوردم دیگه بهش شیر ندادم.و فک کنم بخاطر کورتون هایی که میخوردم درد سینه نگرفتم اصلا شیرم یهویی خشک شد
اصلانمیتونم دست بزنم ازشدت دردعزیزم داروچی بخورم خشک بشه شیرم
با دارو خشک نمیشه یکی دوروز همین درد هست کم کم خوب میشه چون میگی خیلی درد داری برو زیر دوش یواش دست بکش کم کم خالی میشه دردش خوب میشه منم اینجوری بودم فقط اب گرم و خالی کردنش اروم میکرد بعد چندروزم خشک شد