2777
2789
دکتر گل وش نوبری دندونپزشک من و‌مادرم هستند بسیاااار راضی هستیم هم قیمت مناسب میگیرند هم ...

اره گل وش نوبری قبل از اینکه برم پیش دکترنوروززاده رفته بودم 

خیلی اخلاقش خوب بود 

بااینکه نتونست دندون عقلمو بکشه گفت کارمن نیست واینا ولی دیدم چقدر مهربونه 

یادم نمیره خوش اخلاقیشو ،ولی کارشو نمیدونم چطوره؟ 

خوب عصب کشی وترمیم میکنه خدایی برم پیشش یکی دوتا دندونم مونده؟

🫡

تبریزیای عزیز 

هروقت اومدین این تاپیک ،چشمتون خورد به کامنتم،خواستم بگم به هیچ وجه پیش زهرانوروز زاده نرید...

من تاحالا این کلمه رو به کسی استفاده نکردم ولی این خانوم خیلیییییییی عوضیه .

یه کاری میکنه آدم دوباره بره پیشش ،هزینه زیاد بگیره بااازم گند میزنه به دندونا🥴🤦🏻‍♀️

یعنی دلار اینقدر صعودی عمل نمیکنه قیمتش که این خانوم به ظاهر دکتر بالا میبره هرسری هزینه هارو .

هیشکی ازش راضی نیست تو مطبشم رفته رفته کم میشن مریضا ،مگسم پر نمیزنه.

هرسری هم منشی عوض میکنه هیشکی باهاش نمیسازه ،مفت خوره فقط خودش پولارو میگیره ،دندونارم خراب میکنه.

کلی ضرر زد به دندونام،برکتش بره انشالله  🤲

🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گل وش نوبری قبل از اینکه برم پیش دکترنوروززاده رفته بودم خیلی اخلاقش خوب بود بااینکه نتونست دندو ...

سلام عزیزم

شما رفتید دندانپزشک تبریز پیش گل وش نوبری؟راصی بودین ؟چطور بود کارشون؟

سلام عزیزمشما رفتید دندانپزشک تبریز پیش گل وش نوبری؟راصی بودین ؟چطور بود کارشون؟

سلام عزیزم 

من قبلا رفته بودم پیشش خیلی دکتر خوبیه ،مهربونه اصلا عالیه 

هزینه ویزیت هم نمیگرفت اون زمان حتی 

ولی این دندونم که عصب کشی وترمیم لازم داره هنوز نرفتم درستش کنم ،شما اگه زودتر رفتین پیشش به منم خبر بدین ببینم چطور بود😁

🫡