2777
2789
عنوان

کاراموز لابراتوار یا اکستیشن مژه؟

1995 بازدید | 31 پست

بچه ها من بین کاراموز لابراتوار و اینکه برم‌اکستیشن مژه یاد بگیرم موندم 

شرایطشو میگم 

کمک کنید

لابراتوار اینکه اولش اگر بخایی پول بدی یاد بگیری ۶۰ میلیون اینا هزینشه 

ولی تینجا رایگان یاد میدن که بعدش کار کنی برا خودشون حداقل ۳ سال و ۳ ماه اول ک کاراموزی فقط هزینه رفت و امدتو میدن  و بعد ۳ ماه از ۳ تومن شروع میشه نسبت ب پیشرفتتت و یادگیریت  هر روز بجز تعطیلات هست

و حقوقش پیشرفت داره نسبت به کاری ک انجام میدی

و مژه هم که حداقل ۵ ت باید بدی یاد بگیری

و راجب درامدشم اطلاعی ندارم

بین  این دوتا موندم لطفا کمکم کنید با دلیل بگین

خانوادم میگن لابراتوار چون از لحاظ کاری بهتره پرستیژش بهتره 

و اینده داره و همیشه هست مژه موقتیه از مد میفته

خودم میگم‌مژه بیشتر پول توشه و زودتر ب درامد میرسی🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابراتوار دندانسازی ؟ حتما همین رو برو. زودتر به درآمد رسیدن رو فدای این نکن. 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
لابراتوار دندانسازی ؟ حتما همین رو برو. زودتر به درآمد رسیدن رو فدای این نکن. 

اره لابراتوار دندان سازی

نمیدونم خیلی دودل شدم خانوادمم میگن مژه بعد ۲ سال از مد میفته ولی این عمریه و همیشع هست

اره لابراتوار دندان سازی نمیدونم خیلی دودل شدم خانوادمم میگن مژه بعد ۲ سال از مد میفته ولی این عمری ...

عزیزم تهران هستین جایی رو سراغ دارید منم میخوام کار کنم لابراتور خیلی خوبه 

اره لابراتوار دندان سازی نمیدونم خیلی دودل شدم خانوادمم میگن مژه بعد ۲ سال از مد میفته ولی این عمری ...

مژه درآمد خوبی داره ولی نصف چیزی که درمیاری رو باید بدی مواد بخری. یعنی ده تومن دربیاری، چهار پنج تومنی رو باید خرج کنی. ولی لابراتور شما نیاز نیست پول بدی مواد بخری و اینجور چیزا. شغل کاربردی‌تری هم هست، به درد مهاجرت هم میخوره 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
نه تهران نیستم عزیزم اینم یکی بهم معرفی کرده پیدا کردم تهران برات میگم

خیلی نیاز بکار دارم ن فقط برای درآمدش من پدرمو تازه از دست دادم گفتم برم جایی مشغول بشم یکم ذهنم آروم بشه ولی دوس ندارم هرکاری برم واسه همین سراغ اینکارو ازتون گرفتم😔🥺