2777
2789

از همکلاسی‌اش آنفلوانزا گرفت خوب شد بعد چند روز دوباره سرفه ش شروع شد فقط موقع خواب تا یه ساعت شدید سرفه می‌کنه.

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا ۴بار دکتر بردمش.انواع و اقسام شربت و دمنوش گیاهی خورده و میخوره ولی فایده نداره نمی‌دونم چرا فقط موقع خواب اینجوری میشه

پسر منم الان همینطوره یکساعته تو خواب سرفه میکنه  اصلا تو روز سرفه نکرد فقط یکماهه ابریزش بینی داره یک هفته قطع میشه دو‌ روز شدیده دوباره قطع میشه تب هم که اصلا نداره من نمیدونم این دیگه چه ویروسی بو‌د کم و زیاد میشه 

پسر منم الان همینطوره یکساعته تو خواب سرفه میکنه  اصلا تو روز سرفه نکرد فقط یکماهه ابریزش ...

به خدا خودمم نمی‌دونم چه غلطی کنم فردا دوباره میبرمش دکتر .

نکنه بزنهبه ریه هایش بدبخت بشم

به خدا خودمم نمی‌دونم چه غلطی کنم فردا دوباره میبرمش دکتر . نکنه بزنهبه ریه هایش بدبخت بشم

پسر من اصلا سرفه نداشت از امشب تو‌خواب شروع شد 

ابریزش بینی بچه من قطع نمیشه از هفته سوم مهر که انفولانزا گرفت سه روز خوبه دو روز داره🤨دوبار هم دکتر بردم میگن درمان علامتی ویروسه انتی بیوتیک نمیخواد