بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دختر خالم پزشک زنان و زایمان هست یه روز به مراجعه کننده گفت متاهل یا مجرد..هیچ فرقی نداره
طبیعی هست هورمن بهم ریخته
کاهش یا افزایش وزن
استرس و فشار عصبی شدید و همیگشی
میان وعده های غذایی رو کم کردن
آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
من آخرین نفری که شنیدم چندبار در یکماه خونریزی کرد باردار بود. که خداروشکر بچش هم سالم بدنیا اومد.
اما احتمال کیست هم هست، دوستم اینطور شده بود.
بنظرم بهتره بری دکتر
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه توروخدا خدانکنه😢 پسرم ۱۱ ماهشه هنوز آخه سر موقع پریود شده بودم این ماه، باردار بودم که نمیشدم
پس برای بررسی فیبروم یا کیست بهتره بری پیش متخصص عزیزم
ان شاءالله مشکلی نباشه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹