2777
2789
عنوان

درد دل عشقی

212 بازدید | 15 پست

صرفا دلم میخواست با کسی حرف بزنم.فقط اینجا به ذهنم رسید(اگه کسی دوست داشت بدونه ماجرا رو تاپیکای قبلیم هس) 

بعد چند هفته برگشته باشه خونه و همش از خواهر زاده هاش فیلم بفرسته برات.همش پیام بده.حرف بزنه.از حس و حالاش بگه.از چیزایی که دوست داره تجربه کنه.بهت توجه کنه.برات کلیپ و شعر عاشقونخ بفرسته و تو ندونی دوستت داره یا نه و همش تو این برزخ باشی 💔 دلت بخواد گاهی بهش بگی که دوسش داری اما فکر کنی شاید با این کار از دستش بدی

دلم میخواد هیچکدومتون این حالتو تجربه نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ما که اینجوری شد ..امید وارم من استثنا باشم  ویرای بقیه اینطور نباشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9647559/%d9%86%d8%b8%d8%b1%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d9%88%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86%d9%85?page=1

دوست دارم نظرتو بدونم راجب این تاپیکم

سعی کن عاقلانه وارد رابطه بشی عشق جواب نمیده اصولا.. گرفتار عشق که بشی تهش چشم باز می‌کنی میبینی هی ...

من نمیتونم با کسی که بهش عشق ندارم وارد رابطه شم.ولی قرار هم اگر به کسی عشق دارم انتخابشم عقلانی نباشه.گاهی میتونه دوتاش باهم اتفاق بیفته.فعلا دوست دارم اسم این حالتیکه توش گرفتارم هرچی که هست تکلیفش مشخص شه

من نمیتونم با کسی که بهش عشق ندارم وارد رابطه شم.ولی قرار هم اگر به کسی عشق دارم انتخابشم عقلانی نبا ...

نمیشه دوست عزیز من تجربش کردم که میگم من باخت دادم زندگیمو غرورمو شخصیتمو که میگم..

عشق که بیاد عقل می‌ره ..از من به شما وصیت..

من نمی‌دونم شما تو چه دوره ای سنی ای هستید ولی عشق معمولا توسن بیست تا بیست پنج سال برا آدم جذابه ..اما بعدش کم کم که به سی سالگی نزدیک میشی اصن قضیه فرق می‌کنه .. 

نمیدونم‌شاید ۲۵

دنیای عجیبیه ساده اعتماد نکن ..ایشالاکه خیره ولی خب حواستو جمع کن ..کسی که واسم میمرد..یا کارایی باهم کرد که دشمن خونیم دلش به حالم میسوزه اگه بفهمه ..

به اینجایی که من رسیدم ..هیچوقت نرسی ..اما خب ...بیخیال

دنیای عجیبیه ساده اعتماد نکن ..ایشالاکه خیره ولی خب حواستو جمع کن ..کسی که واسم میمرد..یا کارایی باه ...

اوکی ولی دعا کن برام دوسم داره بگه بهم

اگه دوست داشتی تاپیکی بزن وتعریف کن ماجرات رو

اوکی ولی دعا کن برام دوسم داره بگه بهم اگه دوست داشتی تاپیکی بزن وتعریف کن ماجرات رو

ایشالا که میگه ..

مهم نیست ماجرای من همین الان که یادش افتادم کلی حالم بد شد ..

اصن نمیتونم دوباره مرورش کنم حالمو تا چند وقت بد می‌کنه اذیت میشم واقعا..موفق باشی

ایشالا که میگه .. مهم نیست ماجرای من همین الان که یادش افتادم کلی حالم بد شد .. اصن نمیتونم دوباره ...

باشه هرطور که راحتی.امیدوارم بعد از این حالت بهتر بشه و تجربه های خوبی داشته باشی