لاله661 مدیر عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 2937 عنوان دندان شیری دخترم افتاده تو رو خدا یه لحظه بیایین | مشاهده متن کامل بحث + 7087 بازدید | 31 پست الان ۳ ماهه افتاده و بیرون نیومده ۴ تا دکتر بردم نظرشون جراحی هس تو رو خدا کسی بوده همچین موردی براش پیش اومده باشههمینطور امروز فردا میکنم میگم شاید بیرون بیاد و جراحی نخواد وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 1401/08/20 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ال۶۱ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 بردم عکس opg گرفتم دکتر گفت دست نزن داره بیرون میاد دیگه دوماه بعد بیرون اومد مرسی عزیزم جواب دادی من به دکترش پیام دادم جواب نداده داره ۶ ماه میشه که افتاده و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
لاله661 مدیر استارتر عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 2937 مرسی عزیزم جواب دادی من به دکترش پیام دادم جواب نداده داره ۶ ماه میشه که افتاده خواهش میکنمیه عکس بگیر مشخص میشه من به حرف یه دکترم اکتفا نکردم ۴ تا دکتر بردم وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک