2777
2789
عنوان

درد پای کودک

8134 بازدید | 23 پست

خانمها دخترم ۵ روزه ازاین ویروس جدیدها گرفته آنفلوانزا ۷سالشه امروز تبش کم شد الان میگه پام درد میکنه ولنگان راه میره شماتجربه ای دارین خیلی نگرانم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي بابا انشالله چيز خاصي نيست. ختما ببريد دكتر چك بشه.

حتما میبرم ولی تاببرم از استرس میمیرم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

دقیقا پسرمنم اینجوری شدازدوتاپا نمیتونست راه بره .بردم دکترپماددادزدم بستم بعدسه روزخوب شد ساق پاشه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
دقیقا پسرمنم اینجوری شدازدوتاپا نمیتونست راه بره .بردم دکترپماددادزدم بستم بعدسه روزخوب شد ساق پاشه

پمادچی داد خانمی

پمادچی داد خانمی

الان میگم میزدم ماساژمیدادم بعدبامشبا اززیربعدبادوتادستمال میبستم پاهاش داغ میکردخوب شد اسمش پیروکسیکام پنج درصد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
الان میگم میزدم ماساژمیدادم بعدبامشبا اززیربعدبادوتادستمال میبستم پاهاش داغ میکردخوب شد اسمش پیروکسی ...

ممنونم گلم پسرشناهم بعد سرماخوردگی اینطوری شد؟

این انفلونزا اینجوریه تب و بدن درد و دست درد و پادرد و گلودرد و سردرد و سرفه داره ،بد چیزیه  ب ...

خداخیرت بده ممنونم خانمی😍

ممنونم گلم پسرشناهم بعد سرماخوردگی اینطوری شد؟

بله تب کرد دوروزبهش شیاف زدم خوب شدنبش سرفه میکرد ابریزش بینی داشت صبح بلندنشدگفت پاهام دردمیکنه باگریه رفتم دکتر..دکترگفت ازآنفولانزا شده ریخته پاش