2777
2789

بابام بهشون درموردم گله کرده که اینجوری کرده و.. شبا دیر میاد و...

اینام از دیروزه زنگ میزنن من جواب نمیدم 

از تمام دلتنگی ها،اشک ها و شکایت ها که بگذریم          باید اعتراف کنم مادرم که می خندد خوشبختم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جواب نمیدی؟

چون خواهرم نصیحت میکنه دوس ندارم حرفاشو بشنوم  داداشمم ممکنه  هرچیزی بگه میترسم  

از تمام دلتنگی ها،اشک ها و شکایت ها که بگذریم          باید اعتراف کنم مادرم که می خندد خوشبختم...
حرف بزن باهاشون ....خیلی وقتا ما اشتباه میکنیم

به اونا ربطی داره بنظرت؟

چون خواهرم نصیحت میکنه دوس ندارم حرفاشو بشنوم  داداشمم ممکنه  هرچیزی بگه میترسم   &nb ...

اینکه بهت زنگ میزنن حتی ممکنه نصیحت کنن دلیلش دخالت نیست معنیش اینه بهت اهمیت میدن براشون مهمی

کاش منم واسه خواهرام مهم بودم تو یه خونه ایم ولی همه باهم غریبه🙂

والا خواهرمنم انگار غریبس. سال به سال زنگ نمیزنه حالا واسه من میخواد دخالت کنه

اینکه بهت زنگ میزنن حتی ممکنه نصیحت کنن دلیلش دخالت نیست معنیش اینه بهت اهمیت میدن براشون مهمی

واسه خواهرم مطمئنم مهم نیستم