2777
2789
عنوان

خدا زنداداشامو لعنت کنه ا

1396 بازدید | 23 پست

اونا خودشون زنن منم زنم ولی چشم دیدن منو ندارن خاکبرسرشون مثلن درسخونده و فوق لیسانس هستن ولی انسانیت ندارن هرشب نفرین میکنم سر بچه های خودشون بیاد . اینطوری منو از خونه پدریم دور کردن 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم نفرین نکن؛بچهاش برادرزاده خودتونن

پدر مادر اشتباه کنن بچه چه گناهی داره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شاید اونا مقصر نیستن و پدر و مادرتون این بها رو بهشون دادن که میتونن شمارو دور کنن 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
دوستان نخوریدش حتما خیلی اسیش کردن ک اینجوری میگه

والا زن داداش منم همینطور، البته من با قدرت تمام میرم خونه مامانم،چرا باید بخاطر اونا نرم به مامان خوجملم سر نزنم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺