2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انالیزای عزیزم 

در این شب عزیز و میلاد مسعود امیر مومنان حضرت علی علیه السلام:

دعا میکنم که همیشه دلت شاد و لبت خندان باشه .  

دعا میکنم که به تمام آرزوهای خوبت برسی   

دعا میکنم که سعادت و سلامتی و شادکامی و پیروزی و بهروزی و سربلندی سهم همیشگی قلب مهربانت باشه .  

دعا میکنم که آرامش و آسایش همراه همیشگی زندگیت باشه .  

دعا میکنم که سایه ات در کمال صحت و سلامتی بر سر فرزندان عزیزت باشه و پناهگاه امن و تکیه گاه محکم همیشگی آنها باشی .  

دعا میکنم که انسانهای شریف و نیک سیرت در مسیر زندگیت حضور سبز داشته باشند .  

دعا میکنم گل لبخند مهمان همیشگی صورت زیبات باشه .  

عزیز دلم بهترینها را برات آرزو میکنم .  

@آنالیزا  

عزیز دلم چون راه ارتباطی دیگری به ذهنم نرسید در تاپیکم صدات کردم .  

امیدوارم ناملایمات و سختی ها از جریان زندگیت به کلی حذف بشه و شادی و شادمانی جریانی مستمر و دایمی باشه . 

@آنالیزا  

انالیزای عزیزم  در این شب عزیز و میلاد مسعود امیر مومنان حضرت علی علیه السلام: دعا میکنم که ه ...

سلام  فداتون بشم  آخ که چقدر خوبین شما یعنی خدا به من فرصت میده  این‌حجم از محبت و مهربانی شما را جبران کنم 🥺

از همینجا دستتونو می‌بوسم و دعای خیرم هر لحظه بدرقه راه شما هست 🤲🤲🌹

الهی که همیشه غرق در خوشبختی و سلامتی باشید

چشمانتون هرگز ناملایمتی های روزگار را نبینه 

امشب دو تا هدیه خیلی قشنگ گرفتم یکی از طرف دخترم دیگری از شما 

باور دارم که شماها نوری از سمت خدا برای آرامش قلب من هستین ❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیز دلم چون راه ارتباطی دیگری به ذهنم نرسید در تاپیکم صدات کردم .     امیدوارم ناملایمات ...

فدای قلب مهربونتون عزیزدلم صمیمانه تشکر میکنم 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سلام  فداتون بشم  آخ که چقدر خوبین شما یعنی خدا به من فرصت میده  این‌حجم از محبت و مه ...

ماشاالله مادر دختر همه چیز تمام هستید .

چه دست خط قشنگی و چه متن زیبایی       

خدا حفظش کنه ماشاالله 

ماشاالله مادر دختر همه چیز تمام هستید . چه دست خط قشنگی و چه متن زیبایی       & ...

ممنونم عزیزدلم لطف دارین شما ❤️🌹🌹🌹 بهترین صفات شایسته شماست