2777
2789
عنوان

در حال حاضر چه کتابی میخونین ؟📚

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 88 پست
دربارش میگی ؟

در مورد یه مادر و سه تا دخترش هست که پدرشونو از دست دادن برادر ناتنیشون هم از خونه بیرونشون کرده تازه اولای کتاب هستم اما قشنگه 

کاربر گل و بلبل سابق هستم

چند وقت پیش روز یکه رهایم کردی شروع کردم به خوندن ولی کتاب جذبم نکرد بعد از اون تا الان حس مطالعه م پرررریده

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ژانری دوس داری ؟

الان از روحی کتابی رو دوست دارم که داستان خیلی غم و اندوه نداشته و از اول تا آخر کتاب حس خوب ازش بگیرم ولو یه جایی غمگین هم شدم در نهایت وقتی کتاب رو که توقفسه میبینم حتی از اسم و جلدش انرژی بگیرم

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
کیمیاگرو بخون

دارمش اما نخوندم 

مرسی از پیشنهادتون❤