2777
2789

بخدا دیگه از دستش کلافه شدم صبح تا شب برا خونه و بچه ها زحمت میکشم اما اون نمیبینه و کافیه یک نقص ببینه انقد بحث و دعوا راه میندازه اصلا به حرفام اهمیت نمیده فقط حرف حرف خودشه بیشتر مجالس رو نمیره منم نمیزاره برم و خیلی بهونه گیر وخسیس هم هست بیزارم از این زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ی نگاه به تیتر تاپیک هات انداختم معلومه شرایط سختی داری 

هر جور شده برو مشاور یا زنگ بزن ۱۴۸۰ صحبت کن تا یاد بگیری چطور همچین ادمی و تحمل کنی و کمتر آسیب ببینی 

تا میتونی خودتو مشغول فعالیت های دلخواه کن 

الان دیگه هر چی فحش وناسزا بود بهش پیام دادم اونم دیگه جواب نداد بیاد خونه معلوم نیست چ فاجعه ای پیش ...

کار اشتباهی کردی 

وقتی قراره ادامه بدی و نمیخوای جدا شی چرا این اتیش و تندتر میکنی ؟این وسط شما و بچه آسیب میبینی 

هزار تا کتاب خوندم هر کاری کردم درست نشد و هیچ فایده ای هم نداشت

توچراکتاب بخونی اون مشکل داره باید بخونه،میگم فکر اساسی یعنی البته من توزندگی شمانیستم اما اگر شوهرمن بود جدامیشدم چون یکبار ک ببشتربدنیا نمیام

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
کار اشتباهی کردی  وقتی قراره ادامه بدی و نمیخوای جدا شی چرا این اتیش و تندتر میکنی ؟این وسط شم ...

دیگه بریدم ازبس بهش چیزی نگفتم وتویخودم ریختم دیگه میگم ب درک ک همچی خراب بشه