2777
2789

بخدا دیگه از دستش کلافه شدم صبح تا شب برا خونه و بچه ها زحمت میکشم اما اون نمیبینه و کافیه یک نقص ببینه انقد بحث و دعوا راه میندازه اصلا به حرفام اهمیت نمیده فقط حرف حرف خودشه بیشتر مجالس رو نمیره منم نمیزاره برم و خیلی بهونه گیر وخسیس هم هست بیزارم از این زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ی نگاه به تیتر تاپیک هات انداختم معلومه شرایط سختی داری 

هر جور شده برو مشاور یا زنگ بزن ۱۴۸۰ صحبت کن تا یاد بگیری چطور همچین ادمی و تحمل کنی و کمتر آسیب ببینی 

تا میتونی خودتو مشغول فعالیت های دلخواه کن 

الان دیگه هر چی فحش وناسزا بود بهش پیام دادم اونم دیگه جواب نداد بیاد خونه معلوم نیست چ فاجعه ای پیش ...

کار اشتباهی کردی 

وقتی قراره ادامه بدی و نمیخوای جدا شی چرا این اتیش و تندتر میکنی ؟این وسط شما و بچه آسیب میبینی 

هزار تا کتاب خوندم هر کاری کردم درست نشد و هیچ فایده ای هم نداشت

توچراکتاب بخونی اون مشکل داره باید بخونه،میگم فکر اساسی یعنی البته من توزندگی شمانیستم اما اگر شوهرمن بود جدامیشدم چون یکبار ک ببشتربدنیا نمیام

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
کار اشتباهی کردی  وقتی قراره ادامه بدی و نمیخوای جدا شی چرا این اتیش و تندتر میکنی ؟این وسط شم ...

دیگه بریدم ازبس بهش چیزی نگفتم وتویخودم ریختم دیگه میگم ب درک ک همچی خراب بشه