2777
2789

من آب پرتقال آماده میریزم روی مرغ زیرش رو کم میکنم میزارم بپره من چون غذای شیرین دوست دارم طعم مرغ پرتقالی رو میپسندم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من با ابپرتقال طبیعی درست میکنم خیلی خوشمزه میشه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من آب پرتقال آماده میریزم روی مرغ زیرش رو کم میکنم میزارم بپره من چون غذای شیرین دوست دارم طعم مرغ پ ...

یعنی آب پرتقال خونگی تلخش میکنه؟

من برای این ک ترش دوست داشتم میخواستم خودم آب پرتقال بگیرم چون بیرونی شیرین بود ولی تو نت دیدم میگن تلخ میشه گیج شدم

یعنی آب پرتقال خونگی تلخش میکنه؟ من برای این ک ترش دوست داشتم میخواستم خودم آب پرتقال بگیرم چون بیر ...

تا حالا با آب پرتقال خونگی درست نکردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اول پیازروباروغن تفت بده بعدکره اضافه کن ومرغ روبذارتفت بخوره نمک وفلفل سیاه وقرمزوزردچوبه وزعفران بزن یه کم که سرخ شدآب پرتقال رواضافه کن زیرشوکم کن تابپزه وآبش غلیظ بشه آخرسراگه خواستی ترش بشه یه کم آبلیموبزن

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
یعنی آب پرتقال خونگی تلخش میکنه؟ من برای این ک ترش دوست داشتم میخواستم خودم آب پرتقال بگیرم چون بیر ...

اتفاقااصالت این غذا وخوشمزگیش به اینه خودت پرتقال روآب بگیری

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
میشه بگی چطوری میپزی شما عزیزم  ی جا میگن با پیاز ی جا بدون پیاز

پیاز خام یدونه کوچولو بندازید ننداختید هم مشکلی نداره