بچه ها اول اینکه بگم برادر شوهرم و شوهرم خاذج هستن اونجا کار میکنن و اینکه خداییش خواهر شوهرم فقط سرش توی دذس و کلاس ارایشگریه اهل دوس پسر و اینا نیس میگه که اولین هدفم موفقیت در ارایشگریه و دوس پسری نمیخوام بعد یک خری اومده به برادر شوهرم و شوهرم پیام داده که جلو خثاهرتو بگیرین مث ج.. ن. د ها میچرخه و دوس پسر داره و خرابه و اینا یکی با یه شماره ی خارجی حتی دقیق ادرس کلاس ارایشگریشم میدونه به نظرت چکار کنیم میگه کل فامیل ابروتونو میبرم با این خواهرتون خداییش هیچ کاری نکرده کارش شده همش گریه و از اینورم نمیدونیم چکار کنیم نمیخوایم شکایت کنیم شر بشه به هر چی هکر میگم میگه کار مانیست شمارش هم خارجیه به نظرتون چکار کنیم🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگیهاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است...
احتمالا یکی از هم دوره ای های حسودشه میخواد که دیگه نذارید بره کلاس آرایشگری به نظر من فقط بی تفاوت باشید هیچ کاری نمیتونه بکنه خصوصا خواهرشوهرتون اصلا تو اخلاق و رفتارش تغییر نده
یکی به همسرسابقم پیام داده بود من دوست پسر فلانی هستم چون بهم اعتماد داشت باور نکرد اتفاقا به برادرشوهرمم پیام داده بود بعدش قرار گذاشتن یارونیومد سر قرار
منی که اصلا با هیچ پسری هم کلامنشده بودم خدا ازش نگذره
دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت