2777
2789
عنوان

ازدواج تو سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 11360 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاکر خداوند هستم........ اما از خودش هم میخام نعمات دیگرسو هم نصبیبم بکنه

خدا وقتی سلامتی رو بده یعنی حسابت کرده تو آمار بندگانشی مابقیشم میده اما وای که سلامتی نباشه😒

چون سخت بود نرفتم سراغش..... انگار باید یکم در گناه نکردن سفت و سخت باشی....

تا جایی که میتونی، سمت گناه نرو. ولی اینطور هم نیست که اصلا اصلا گناه نکنی. ما که معصوم نیستیم. هر روز که از خواب بیدار میشی نیت کن که امروز سمت گناه نمیری. حالا اگه گناهی هم اتفاق افتاد آخر شب ۱۰۰ بار استغفار کن. 

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است
[QUOTE=258630602]تا جایی که میتونی، سمت گناه نرو. ولی اینطور هم نیست که اصلا اصلا گناه نکنی. ما که م ...

ان شاءالله، بهترین ، نصیبت بشه

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است

ازدواج دختر یکی از اقوام دوماه پیش تو سن ۳۸

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
چه‌خوب. کیس خوبی بود؟

راستش من دامادرو ندیدم.واطلاعاتی ندارم ازش.فقط خبر ازدواجشو به مادادن

انشاالله همه خوش بخت بشن.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

یکی از دوستام تو 35سالگی،با قیافه صفر با طلافروش ازدواج کرد

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

کسی که به خودش برسه و تمیز باشه و اخلاق و‌رفتار خوبم داشته باشه و مهم تر از همه تو جامعه حضور داشته باشه و خونگی نباشه قطعا تا اهر عمر خاستگار داره منظور از خونگی نباشه رو بد برداشت نکنید جبهه بگیرید خانما لطفا منظورم اینه یه دختر کل عمرش تو خونه باشه و در بسته باشه کسی نمیبینتش که خاستگارش بشه بالاخره باید تو جامعه باشه که دیده بشه شناخته بشه و پسندیده بشه و همهی این ها هم بکنار کلا مستقل زندگیتو بکن لذتشو ببر حتما ک نباید اقا بالاسر باشه برای خوشبختی