سلام دوستان ۱۸ سالمه پدر مادرم جدا شدن و مامانم ۱۴ سالگی ازدواج کرد و دوتا پسر اورد ازدواج اولش ناموفق شد چون زوری بود با پدر منم که ازدواج دومش بود ازدواج ناموفق داشت چون اعتیاد داشت مادرم از همون ۱۷ ۱۸ سالگی داره کار میکنه و الانکه ۴۳ سالشه دیسک کمر و گردنش در اومده واقعا عذاب های دنیارو میکشم از شوهر اولشم دوتا پسر داره و اصلا ازش سراغی نمیگیرن و فقط انتظار دارن منو مامانم تنها زندگی میکنیم و من بخاطر مامانم درسمو ول کردم و میرم سرکار با اینکه یه ساله دیگه داشتم دیپلم بگیرم هر روز مامانم داره عذاب میکشه و من نمیدونم مراقبت کنم یا برم سرکار روزی چهارده ساعت میرم سرکار واسه چهار میلیون از خونه تا محل کارم یه ساعت راهه یعنی از هفت صبح که بلند میشم تا شب که برسم خونه ساعت ۱۰ شبه واقعا وضعیت بدی دارم فقط گریه میکنمو صبح که میرم سرکار باید با اینو اون تو فروشگاه سرو کله بزنم و نگران مادرم باشم حرفم این بود هیچوقت نمیخواستم همچین تاپیکی بزنم اما واقعا اومدم یه راهنمایی بگیرم که چیکار کنم خوب بشه خیلی از دکتر هارو بردمش ام ار ایی بردمش ولی تاثیری نداشته جون کندم واسش که خوب بشه دیگه واقعا دارم دیوونه میشم تو این دنیا فقط مادرمو دارم دوست ندارم خدایی نکرده از پا افتاده بشه از جوونیش واسه ی من کار میکنه خیلیا میرن بخاطر پول با اینو اون ولی من نمیتونم بخاطر پول خودمو بفروشم نمیدونم باید چیکار کنم یه خونه گرفتیم فقط اجارش ۳ میلون خورده ای اخه نمیدونم باید چیکار کنم که خیلی راه ها هست ولی من اونجوری نیستم که تن به هرکاری بدم واقعا خیلی دلم گرفته بود مجبور شدم بهتون بگم تا حداقل یه دارویی یا دکتری که ازش معجزه دیدید رو بهم معرفی کنید واسه ی مادرم تروخدا کمکم کنید اگه تجربه ای دارید 😔