2777
2789

با خودمون حساب کردم ۱۱نفر آدم بزرگ و ۳تا بچه. خودم تو ذهنم زرشک پلو با مرغ هست. سالاد و ژله هم کنارش درست کنم. خوبه به نظرتون؟ یا چیز دیگه ای هم کنارش درست کنم؟ اهل سالاد ماکارانی و اینا هم نیستن

بعد برای این تعداد چند پیمانه برنج بزارم مرغ چند تیکه؟؟ رون باشه یا سینه یا هردو😅چقدر سوال کردم ببخشید😂😂😂

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من جات باشم همه رو یه جور رون میذارم

۱۵تا رون بذار برنج هم ۲۰تا

غذات هم عالیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم چون از فامیل های شوهرم متنفرم اصلا دعوت نمیکنم😂😑

اما حالا ک اهل سالاد نیستن سالاد درست نکن ب نظرم میمونه خراب میشه همون زرشک پلو رو درست کن خوبه 

منم الان ناهار زرشک پلو درست کردم😋😋

اگه با پست من موافق نیستی لطفاً ریپلای نکــــن باتچکر🤧🤨🤎⁦(◍•ᴗ•◍)✧*。⁩⁦

۱۲_۱۳ تا پیمونه برنج بزار 

نفری یه رون درشت 

بکی دوتاهم اصافه بردار که سفرت خالی نشه 

اگه میتونستی خورشت بادمجونم درست کنی کنارش بزاری عالی میشد 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ما همیشه مرغ شکم پر کامل درست میکنیم ولی اگه میخوای جدا بذاری هم رون بذار هم سینه چون اگه یکیشو فقط بذاری ممکنه یکی دوست نداشته باشه

اگه دوست داری و بنظرت اضافه نمیاد یه فسنجون یا یه خورش درست کن ولی اگه بنظرت مرغ کافیه لازم نیست چون تعدادشونم زیاد نیست 

سعی کن ژله با کاسترد درست کنی یا یه دسر درست کن بعد غذا ببر بخورن

ولی اگه در کل نمیخوای زیاد ریخت و پاش کنی همون حد که خودت گفتی بنظرم کافیه

خوش بگذره عزیزم

ممنون میشم اگه برای موفقیتم تو رشته ورزشیم دعا کنید:)

اما بنظرم باز ژله رو خالی درست نکن با کاسترد و بیسکوییت پتی بور لایه لایه بذار درست کن هم خوشمزست هم قشنگه

اگر هم بلدی و میتونی پان اسپانیایی درست کن اینو فکر کنم بعد از اینکه سفره رو جمع کردین باید بیاری که بخورن

ممنون میشم اگه برای موفقیتم تو رشته ورزشیم دعا کنید:)