2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام باردار بشم

200 بازدید | 13 پست

خانما قرص ال دی رو همینجوری بخورم عوارض داره 

من الان دارم میرم لیزر نکنه قرص ال دی منو پرمو کنه

دارو هورمونی واسه مو میخورم بچه هم تا ابد الابدین دیگه نمیخوام خداروشکر دوتا دارم 

ولی از شوهرم میترسم هی بچه بچه میکنه من در عذابم

فعلاً دارم یه بسته میخورم بعدش هرماه قرص بگیرم بخورم واسم ضرر نداره چاقشم واینا...

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

اینم بگم متخصص پوست واسم این ماهو قرص ال دی نوشت 

ولی من میخوام ادامش بدم 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش دکتر زنان یا ماما راهنمایی بگیر  اگر نمیخای دستگاه بزار

شوهرم راضی نمیشه دستگاه بزارم 

قرص های هورمونی خیلی عوارض داره

فقط یه نوع قرصه اسمش تو خاطرم نیس با ویتامین و ال دی بهم داد

ای یودی بزار

خب منم اینو میگم راضی نمیشه بزارم منو نمیبره پیش دکتر

قرص هم عوارض داره هم چاق میکنه هم روی خلق و خویت اثر میزاره  نمیشه که همه چی به کام مردا باشه& ...

بخدا در عذابم چیکار کنم اخخخخخ چقد مردا کثافت و بی شرفن

ببخشید مگه شوهرت باید ببر دکتر؟

وقتی نه میزاره تنهایی برم یا حتی با مامان و خواهرم فقط خودش می مونه

چی بگیم والا در عجبم هنوز از بعضی از مردا 

مگه بچه اسباب بازیه که هی بیارید 

اون بچه گناه داره به خواست خودش که نمیاد به خواست شما میاد باید انقدر تامین باشه که راحت بتونه زندگی کنه 

🧚🏻‍♀️