2777
2789
عنوان

مجردها بیاین...

213 بازدید | 21 پست

به ازدواج حس خوبی ندارم.شما هم همین طوری ان

فکر کنم همین روال پیش برم تا آخر عمر مجرد می مانم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من دوست دارم

متولد ۸۲؟

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

نه دیدگاه من اینجوری نیست

بنظرم لازمه که اتفاق بیفته ولی توی یه زمان مناسب و با یه فرد مناسب

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم اينجوري ام ولي با دليل

دليلش هم اينه كه خيلي خيلي خيانت زياد شده و از بيشترين چيزي كه ميترسم و نميتونم تحمل كنم همينه 

ولي خب كلا اين روزا ازدواج  به خاطر اين گروني و … سخت هم شده كلا حس ميكنم با كسي كه ازدواج كنم همش قراره خسته و داغون و عصبي بياد خونه 😂😂

من فعلا سنم به ازدواج قد نمیده ولی حس بدی ندارم😂😂 حالا باید ببینم بعدا نظرم چیه 

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

نه دیدگاه من اینجوری نیست بنظرم لازمه که اتفاق بیفته ولی توی یه زمان مناسب و با یه فرد مناسب

خب اگه فرد مناسبش پیدا نشد چی؟

خب اگه فرد مناسبش پیدا نشد چی؟

در اون صورت مجرد موندن رو ترجیح میدم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم اينجوري ام ولي با دليل دليلش هم اينه كه خيلي خيلي خيانت زياد شده و از بيشترين چيزي كه ميترسم و ...

من فکر می کنم نتونم یک نفر زمان طولانی کنار خودم حفظ کنم

مخصوصن بعضی وقت ها که بی حوصله وبداخلاق میشم