2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 23 پست
خب هم عشقه هم وابستگی هرکاری میکنم فراموش نمیشه یه وقتایی خیلی دلم واسش تنگ میشه  میشه بهم بگی ...

به جملاتت دقت کن خواهر!!

میگی چه جور فراموشش‌کنم!!

پس عشق نیست!

یک دوست داشتن ساده یا وابستگی سطحیه!

که خب یه دوپامینی ترشح شده و... حالا نمیشه و اذیت میشی!

بستگی به این داره که چه مقدار با این آقا بودی در رابطه 

حافظ از بوسه و معشوق نوشت و حق داشت!                    قرن او هر دو قدم یک ون ارشاد نداشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جملاتت دقت کن خواهر!! میگی چه جور فراموشش‌کنم!! پس عشق نیست! یک دوست داشتن ساده یا وابستگی سطح ...

هست اما این که نمیبینمش اذیتم میکنه بخاطر همین میخوام فراموشش کنم 

عشق💓
هست اما این که نمیبینمش اذیتم میکنه بخاطر همین میخوام فراموشش کنم 

من میگم نره 

شما میگی بدوش!😊😊

فراموش کردن یه نفر بستگی به عمق رابطتت داره اگر سطحی بوده

یه مدت کوتاهی کمرنگ تر میشه حضورش در ذهنت.

یه مدت زمان به خودت بده... تموم میشه

مگر اینکه خودت نخواهی و ... پیگیر باشی که اذیت خواهی شد 

حافظ از بوسه و معشوق نوشت و حق داشت!                    قرن او هر دو قدم یک ون ارشاد نداشت 
من میگم نره  شما میگی بدوش!😊😊 فراموش کردن یه نفر بستگی به عمق رابطتت داره اگر سطحی بوده یه ...

هیچوت باهم حرف نزدیم یعنی نشده چون گوشیش رو مشترک با مامانش استفاده میکنه 

عشق💓
هیچوت باهم حرف نزدیم یعنی نشده چون گوشیش رو مشترک با مامانش استفاده میکنه 

علی برکت الله. 

فراموش کردنش یک هفته کاری لازم داره پنجشنبه هم تا ۱۲ ظهر.هههه بهش فکر نکن عزیز دل هیچی نیست 

باشه امتحان میکنم  ممنون ازت ♡❤

انشاالله که طعم عشق رو تو زندگیت بچشی یه عشق سالم و در انتهاش رسیدن به وصال...