نوزاد های شما از دوماهگی ارتباط چشمی برقرار کردند؟
کسیو ندید ارتباط برقرار نکنه ولی سالم باشه؟
اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید. کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید. کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68
تازه دیروز فهمیدم توی دوماه باید اینکار رو بکنه بهداشت گفت
پسر برادر شوهرم اونطور بود الانم به جوراییه با اینکه نزدیک ۱۵ماهه است هنوز درست حسابی ارتباط نمیگیره ...
😭😭😭😭
نگران نباش من زیاد به حرف بهداشتیا اهمیت نمیدم چون سواد درست حسابی ندارن بعد تزای گنده گنده میدن.من ...
یکشنبه وقت دارم میبرمش، ولی تو اینترنتم همینارو گفته
نگران نباشید اون مشکلات دیگه هم داشت...ببخشید بچه تون پسره یا دختر؟چون مامانم میگه پسرها نسبت به دخت ...
پسره
خدا کنه مشکلی نباشه خیلی نگرانم