2777
2789
عنوان

راهکار برای رشد سریع مو بگین

2135 بازدید | 19 پست

موهام فره ولی نه اونقدر ریز ولی خب فر درشت هم نیست

موهام پسرونس یکم بلند تر از پسرونه مثلا دو ماه گذشته از پسرونه بودنش

تا عید میخوام موهام بلند بشه مثلا تا روی گردنم یا تا بالای شونه هام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لایک کنید

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       
بچه ها لطفا بگین توروخدا واقعانیاز دارم

یک قاشق پودر فلفل قرمز تازه بریز داخل دوسه قاشق روغن نارگیل بزار تو کابینت یک روز بمونه .از صافی ردش کن .مراقب باش دست به چشم هات نزنی .این ماسک وقتی موهات تمیزه بمتل کف سرت ماساژ بدع بزار چند ساعت بمونه بعد موهاتو بشور .۳باردرهفته کافیه

این دفعه رفتید کوردستان ال سی دی وکولر نیارید.یک مشت خاک بیارید بپاشیدتو شهرتون که بوی شجاعت وغیرت بگیره 👍🏻
اول ماه قمری بچین سر موهات رو یک قاشق مورد بزار تو کمی آب بمونه قبل حموم بزن به موهات 

نفهمیدم

چکار کنه؟

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       
یک قاشق پودر فلفل قرمز تازه بریز داخل دوسه قاشق روغن نارگیل بزار تو کابینت یک روز بمونه .از صافی ردش ...

فلفل باعث ریزش نمیشه؟؟؟