2777
2789
عنوان

سلام میخوام باهاتون درد و دل کنم 😔

989 بازدید | 18 پست

من ی زنه بدبختم ک برادرام اجازه نمیدن پامو بذارم خونه ی پدری چون با شوهرم مشکل داشتم در شرف جدایی بودم پدرم یه خونه بهم داد و برای خرجی کرایه ی مغازه رو گفت من بگیرم برادرام با من بد شدن .من حاضرم خونه را بهشون برگردونم فقط بزارن برم پدرم مریض شده و الان هوش حواس درستی نداره. برادرام از مادر جدا هستیم. 

ببخشید پراکنده نوشتم دلم داشت میترکید فقط اوموم اینجا خودم خالی کنم 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه برای رفتن باید اونا اجازه بدن

پدر خودته قانونا و عرفا ربطی به هیچ بنی بشری نداره هر موقع دوست داشتی باید بری و بیای

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 
مگه برای رفتن باید اونا اجازه بدن پدر خودته قانونا و عرفا ربطی به هیچ بنی بشری نداره هر موقع دوست د ...

پدرم هوش حواس درستس نداره دوبار مغزش عمل کرده برادرام درو باز نمیکنن روم

عزیزم ..اگه متاهل دارن از طریق یکی از خانوماشون یا بزرگی کسی تو فامیل واسط شن.بعدا خیلی غصه میخوری د ...

خیلی واسطه فرستادم قبول نمیکنن میگن خونه و مغازه را باید بدی من خونه را حاضرم پس بدم ولی مغازه رو نه چون درامدی ندارم خرجم از کرایه میدم 

اسی جان به هیچ عنوان خونه رو پس نده. تو ی زن تنها هستی، داداشات هم که پشتت نیستن. این خونه و معازه پ ...

من داشتم راضی میشدم خونه را بدم فوقش برمیگردم خونه پدرم هم به اون رسیدگی می کنم هم خودم دیگه تنها نیستم ولی اونا میگن خونه و مغازه باهم منم کفتم نمی دم. اونموقع ک پدرم سالم بود وقتی اینار بنامم زد گفت مواظب باش هیشکی از چنگت درنیاره من فکر کردم منظورش اینه دیگه شوهر نکنم نفهمیدم برادرای کثافته خودمو میگه