2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی ژانومه ۸۰۲ دارم

1234 بازدید | 23 پست

میخوام عوضش کنم جک بخرم 

میترسم بعدا پشیمون شم استفاده ای نمیکنم همینجوری میخرم برای دل خودم میگن جک سر صدا زیاد داره 

بنظرتون بعدا پشیمون میشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژانومه خیلی خوبه حیفه نکن

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
اگر خیاطی نمیکنی و‌...که خب همونم استفاده نمیشه بهتر هم بخری استفاده نمیکنی هزینه الکی به نظرم ولی ...

آره عزیزم میزارم یه گوشه خاک میخوره آخه خیاطی بلد نیستم 

اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه برای خونه های آپارتمانی

آره عزیزم میزارم یه گوشه خاک میخوره آخه خیاطی بلد نیستم  اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه برای خو ...

خب یه چیزی بخر که لازم داری مثلا اگر وسایل خونه چیزی لازم داری یا گوشی و...

وقتی استفاده نمیکنی چرا میخوای هزینه کنی

خب یه چیزی بخر که لازم داری مثلا اگر وسایل خونه چیزی لازم داری یا گوشی و... وقتی استفاده نمیکنی چرا ...

چیزی که فعلا لازم نیس نمیدونم عزیزم چون چند نفر گفتن جک بهتره پشیمون شدم از خرید ژانومه