2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

70 بازدید | 11 پست

سلام خانوما ما ۲۰ تومن پس انداز داشتیم ک ۱۵ تومن تو مسافرت خرج شد(من اصلا راضی نبودم حتی دعواهم کردیم ولی شوهرم گفت اومدیم ک خرج کنیم اولین مسافرت زهرمون نکن غر نزن)منم با تعصب چیزی نگفتم..پنج تومن دیگ چک داشتیم ینی همش رفت..الان میخلیم خونه عوض کنیم پول کم داریم شوهرم میگ طلاهات بفروش عید برات میخرم..حال روحیم خرابه ازبس فکر خیال کردم ک اگ نمیرفتیم مسافرت فلان پول داشتیم..الان میترسم برم طلاهام بفروشم فامیلم پشتم حرف بزنن

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

خاهش میکنم طعنه نزنین تیکه نندازین حالم خیلی بده..چن هفتس ک افسردگی گرفتم خیلی حالم بده

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهش میکنم طعنه نزنین تیکه نندازین حالم خیلی بده..چن هفتس ک افسردگی گرفتم خیلی حالم بده

عزیزم مشکل اقتصادی برای همه هست طلا رو آدم میخواد برای این وقتا برای مردم زندگی نکن خودت بشین فکر کن ببین صلاح زندگیت تو چیه هر کاری میتونی بکن واسه آرامش زندگیت 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9628808&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1&postId=257947573
ببین دیگ اون پول خرج شده و ب همسرت بگو من اینبار طلا میفروشم اما اولین و اخرین بار ت باشه وقتی خرجای ...

خیلی بهش سرکوفت زدم ولی عذاب وجدانم دارم چون برا راحتی خودمون گفت راحت خرج کنیم میدونست من همش حساب کتاب میکنم نمیخاست ناداحت بشم

عیب نداره بفروش ولی عید حتما بخر خونه واجبه ولی دیگه نزار به دم گاو بزنه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
عزیزم مشکل اقتصادی برای همه هست طلا رو آدم میخواد برای این وقتا برای مردم زندگی نکن خودت بشین فکر کن ...

نمیدونم بخدا اگ بدونی چقد استرس دارم وضعیتم خراب شده

عیب نداره بفروش ولی عید حتما بخر خونه واجبه ولی دیگه نزار به دم گاو بزنه

برام تجربه شد دفه دیگ ب طناب پوسیدش نرم تو چاه..هرچی اونجا توش گذشت از دماغم دراومد..بدتر اینک همه منتظرن من بگم پشیمونم از رفتنو خرج کردن

خیلی بهش سرکوفت زدم ولی عذاب وجدانم دارم چون برا راحتی خودمون گفت راحت خرج کنیم میدونست من همش حساب ...

اشکال نداره دیگ خرج شده چقدم حرص بخوری اون پول بر نمیگرده طلاتم بفروش حرف مردم برات مهم نباشه همسرتو داشته باش بقیه مهم نیستن

برام تجربه شد دفه دیگ ب طناب پوسیدش نرم تو چاه..هرچی اونجا توش گذشت از دماغم دراومد..بدتر اینک همه م ...

فدای سرت حرص مال دنیارو نخور.اخر مثل من موهات سفید بشه.

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
اشکال نداره دیگ خرج شده چقدم حرص بخوری اون پول بر نمیگرده طلاتم بفروش حرف مردم برات مهم نباشه همسرتو ...

از این میترسم حرفاشون درس از اب دربیاد ک میگن شما تا اخر عمرتون همینجوری بی خونه ماشین میمونین

فدای سرت حرص مال دنیارو نخور.اخر مثل من موهات سفید بشه.

😔