2777
2789
عنوان

تاپیک اون خانم که عکس خونشو گذاشته بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 40 پست
همشونم تو بالاشهر تهران مستاجرن جاهایی ک پول پیش خونه هاش میشه یه اپارتمان تو یه جای متوسط خرید😐

دقیییقا. حموم خونشون از هال من بزرگتره لنتیا سه دست مبل دیویست میلیونی تو خونشونه مث چی دروغ میگن مستاجریم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اره شوهرش فوت کرده بود با برادر شوهر ۱۷ سالش ازدواج کرده بود

یا ابلفض اینا دیگ کین واجبت کرده بودن مگ😯😐

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیییقا. حموم خونشون از هال من بزرگتره لنتیا سه دست مبل دیویست میلیونی تو خونشونه مث چی دروغ میگن مس ...

یعنی این خانمم دروغ میگه مستاجره؟

خونش کوچیکه ک

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨
یعنی این خانمم دروغ میگه مستاجره؟ خونش کوچیکه ک

ن ن منظورم بعضی بلاگرا هستن خونشون عمارته وسایل فوق آنتیک بعد میگن مستاجریم. تاپیک ایشونو دیدم بنظرم واقعی بود وسایل نو و شیک بودن ولی شاهانه نبود ک بگیم فیکه فلان. تمیز چیده بود

ن ن منظورم بعضی بلاگرا هستن خونشون عمارته وسایل فوق آنتیک بعد میگن مستاجریم. تاپیک ایشونو دیدم بنظرم ...

هرکی ی سلیقه ای داره خب واقعا وسایلاش مدرن و فوق العاده مینیمال بودن من خ خوشم اومد بخوام بخرمم حتما از این سبک استفاده میکنم 

این بلاگرا خ بی سلیقن خیلی یمشت وسایل گرون زشت خریدن ریختن تو خونشون ادم حیفش میشه پولش و استارتر اون تاپیکم از برند آیکیا خرید کرده پرسیدم این برند فوق العاده وسایلاش گرونن دیدم الان فرشای ۱در۱/۵متریش ۴تومنه 😕خدا بدونه اسی چقدر هزینه کرده من دلم کشید واقعا ولی اصلا ندارم اینهمه هزینرو 😔

هرکی ی سلیقه ای داره خب واقعا وسایلاش مدرن و فوق العاده مینیمال بودن من خ خوشم اومد بخوام بخرمم حتما ...

اره بجز فرشاش خونش واقعا شیک بود

اره دیگ بلاگرا فقط بریز بپاش دارن مصرف گرایی دارن 

دیگ ی دست مبل ساده ساده کف قیمت ۳۰ تومن ب بالاس امثال من ک بودجمون نمیرسه بااین وضع ترکیده اقتصادی 😞

دلیلی که باعث میشه یه خونه خیلی ژورنالی به نظر برسه و همه چیز هم خونی داشته باشه و فک کنید عکس نتی هست یا شبیه عکسای ژورنال های معماری و دکوراسیون داخلی هست اینه که صاحب خونه از یک برند ثابت خرید میکنه و ایده مبگیره  در نتیجه همه چی باهم هماهنگه ... اون خانوم هم همه ی وسایل ش برند ایکیا بود 

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
اره بجز فرشاش خونش واقعا شیک بود اره دیگ بلاگرا فقط بریز بپاش دارن مصرف گرایی دارن  دیگ ی دست ...

انفاقا من فرشاشو دوست داشتم وای نگو 😕

دلیلی که باعث میشه یه خونه خیلی ژورنالی به نظر برسه و همه چیز هم خونی داشته باشه و فک کنید عکس نتی ه ...

اره 😔

دلم خواست ولی ی سرچ توی نت داشتم وسایل این برند خیلی گرونن من یه دونه از کوسناشم نمیتونم بخرم که😐😪

اخه کسیو ندیدم اینقدر مچ باشه باهم وسایلاش اونم تویه خونه ی به این سادگی خدا عالمه ولی واقعا کیف کرد ...

عزیز ادرس  دارکوب و ایکیا رو گذاشته. اگه دقت کرده باشی دقییییییقا مشابه همون عکسای اینستاشون رفته فرش و مبل و گل و... رو گرفته. همه چیزشو مثل اونا خریده.

عزیز ادرس  دارکوب و ایکیا رو گذاشته. اگه دقت کرده باشی دقییییییقا مشابه همون عکسای اینستاشون رف ...

اونا که گذاشته عکس خونه ی خودشه توی پیج هایی که خرید کرده عکس برای فروشنده ها فرستاده اونام توی پیجشون گذاشتن عکس از خونهذی قبلیشه من دیدم