2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست
عه ماکه همدردیم‌ بهداشت که دومین بار گرفت ۱ بود پسرتوچن بود دومین بار؟

پسر من مشکوک ب کم کاری بود

بهداشت برای بار دوم نگرفت اولین بار خوب بود غربالگری بهداشت

اه روزگیش ک بردم دکتر اون گف چون زردی ۲۴ ساعت بدو تولد داشته سریع باید آزمایش ببرین . چون یکی از علت های زردی بدو تولد تیروئیده منم بردم اون آزمایشش مشکوک بود باید دوباره از میداد ولی دیگه نبردمش

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

ازمایش وریدی هم همون روز که بهداشت گفت مجدد بیاریدش  همون روز هم ازمایش  وریدی گرفتم  هم بهداشت گرفت جواب هردوتاشون متفاوت بود وریدی ۴بود بهداشت ۱ بعد ازدکتر پرسیدم گف وریدی تا ۱۰بلامانع هس پاشنه پا تا پنج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من مشکوک ب کم کاری بود بهداشت برای بار دوم نگرفت اولین بار خوب بود غربالگری بهداشت اه روزگیش ک ...

اهان دکتر که گف ببر ازمایش تیرویید بده دادی چن بود که مشکوک بود؟

اهان دکتر که گف ببر ازمایش تیرویید بده دادی چن بود که مشکوک بود؟

نزدیک ۸ بود اگ اشتباه نکنم

شما بچتون زردی ۲۴ ساعت اول تولد نداشت؟

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
نزدیک ۸ بود اگ اشتباه نکنم شما بچتون زردی ۲۴ ساعت اول تولد نداشت؟

نه کلا زردی نداشت پسر من پنج ونیم بود مجدد گرفتم  شد ۱ ولی فردا باز میبرم‌ازمایش ببینم بالا نرفته من خیلی حساسم

نه کلا زردی نداشت پسر من پنج ونیم بود مجدد گرفتم  شد ۱ ولی فردا باز میبرم‌ازمایش ببینم بالا نرف ...

ن بابا اینطور ک تو میگی معلومه خطای آزمایشگاهی بوده

من ن دیگه نبردم آزمایش

ولی قصد دارم بزودی ببرم

ن بابا اینطور ک تو میگی معلومه خطای آزمایشگاهی بوده من ن دیگه نبردم آزمایش ولی قصد دارم بزودی ببرم

پسرتون‌چن سالشه اگه تاالان همه چیزش نرماله پس نداره انشالله 

پسرتون‌چن سالشه اگه تاالان همه چیزش نرماله پس نداره انشالله 

۳ سالشه

اره همه چیش خوبه خداروشکر 

فقط وزنش کمه

ن بابا اینطور ک تو میگی معلومه خطای آزمایشگاهی بوده من ن دیگه نبردم آزمایش ولی قصد دارم بزودی ببرم

من دکترم گف یبارم هفت ماهگی ببر اگه نداشته باشه دیگه نبر حالا برای فردا کلی استرس دارم که بالا نره دعاکنین نره

من دکترم گف یبارم هفت ماهگی ببر اگه نداشته باشه دیگه نبر حالا برای فردا کلی استرس دارم که بالا نره د ...

طوری نیس نگران نباش انشاالله سالم و سلامت بزرگ میشه زیر سایه شما.

من بچم ۱۱ کیلوعه .۲۳۰۰ دنیا اومد

بچه شما چطور

طوری نیس نگران نباش انشاالله سالم و سلامت بزرگ میشه زیر سایه شما. من بچم ۱۱ کیلوعه .۲۳۰۰ دنیا اومد ...

من‌ پسرم پایان شش ماهگی ۸۳۰۰بود لاغره بدنیااومدنی ۳۴۰۰بود 

فدات عزیزم مرسی همچنین گل پسرشما

مرسی گلم

من بچم تازه با کلی صحبت و نصیحت دیگه از دکتر نمیترسه میذاره معاینش کنن میترسم آزمایش ببرم باز دوباره بشه همون اشو همون کاسه ک تا لباس سفید میدید وحشت میکرد