2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله سنی بچه های من شش ساله  اما همبازی نشدن  اگه میخوای هم بازی بشن سه سال خوبه  ...

پسرم ک دنیا اومد خیلییی ازیت شدم کولیک داش میترسم بازم اینجوری بشه دومی اما از ی طرف میخام باهم بزرگ شن

دخترم11ماهشه فک نکنم حالا حالاها بیارم وقت برای خودم میخوام تفریح رسیدگی به خودم وقت ازاد خوش گذروندن با دخترم ..

شاید 5 یا6سالگیش اقدام کنم..درحال حاضر دست و پام بسته اس

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
اخه میگن سخته دوتا 

چی سخته؟دو تا چی؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یک امر کاملا کاملا نسبیه.

مطلق نیست که بگیم فقط و فقط توی ۷سالگی یا ده سالگیش یا اصلا همین الان اقدام کن.

کاملا بستگی به روح و روان و شرایط مالی پدرو مادر داره.

والسلام.

من خودم به شدت خسته و کلافه و عصبی بودم از بچه داری و با خودم عهد کردم انقدر بعدش به خودمو شوهرم و رابطه مون و اوصاع زندگی و تحصیلیمون برسم و بعد اقدام کنم.

الان بچم ده سالشه از لحاظ روحی کاملا امادگیشو دارم.صبر و طاقتم رفته بالا.

یکیو میبینی فاصله بیوفته نمیتونه دیگه.

یکیو میببنی ۹ماه بعد زایمانشم میتونه و ازپسش برمیاد