حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
ای بابا تو راضی اونم راضی گور بابای ناراضی والا خدا هم اندازه بعضیا سخت گیر نیس
ربطی به سخت گیری نداره
ولی وقتی تهش میرسه به چه کنم چه کنم تو نینی سایت یعنی گند کار دراومده زنهارررر جوونا
حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
بیا پی وی برات بفرستم الان خو بگم ظاهرا میترکونن باز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم رابطه درست و واقعی رو انتخاب کنید که بعدش کاسه چه کنم چه کنم دستتون نگیرید 🥲
گفتم رابطه درست و واقعی رو انتخاب کنید که بعدش کاسه چه کنم چه کنم دستتون نگیرید 🥲
اینک ترکوندن نداره.حرف درسته
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
چون شفاف تر گفتم توش گفتم دوس پ س ر نگیرید هدفتون ازدواجه اوکی ولی با نظارت خونواده ها ارتباط داشته باشین🥴
انقد اینجا تاپیک میبینم حرص میخورم دخترا مون ساده شدن که نگوووو
واقعا اون کجا که طرف گل و شیرینی بگیره بیاد از خانواده ات اجازه بگیره بعد باهم آشنا بشین
اون کجا که بگه پیس پیس شماره رو بگیر
یعد بگیری بگه بیا ببینمت آخر هم به ازدواج ختم نشه
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔