2777
2789

سه روز پیش که خیلی از شوهرم غمگین و ناراحت بودم ازش خواستم دور از چشم بچه ها با هم حرف بزنیم خیلی مودب و مهربون ازش گله کردم اون گوش کرد تا آخر و بعد یک سری ایرادای الکی و بهونه از من گرفت و تهش گفت من دارم دنبال یک زن دیگه میگردم من شوک شده بودم باورم نمیشد بعد این همه سال اینو بشنوم 

بهش گفتم از همین امروز باش من خودمو هرگز بهت تحمیل نمیکنم و برگشتم خونه بهش پیام دادم تا روشن کردن تکلیف من دیگه برنگرد خونه تو برای من از الان با یک آدم دستمالی نجس برقی نداری تحمل دیدنت رو ندارم سریع تکلیف زندگی منو روشن کن

قلبم مچاله شده از بیوفایی 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این حرفا من زیاد شنیدم بگیر بود تو این چند سال میگرفت

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

الکی گفته بابا

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

مردا همینن💔

یعنی بیکار تر از منو تو تو این سایت نیست😂

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
اره ریدن براش...(با عرض پوزش)

اسی اینو باشدت بخون.

جیگرم حال اومد😶😐

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪

آدم دستمالی نجس برقی دیگه چه کوفتیه  

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.