2777
2789

هووووف 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

عزیزم خواستی یه سر به تاپیکم بزن 

چند تا حدیث برای فرزنددار شدنه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون می خواد بهت ثابت کنه، خواسته و زمانبندی تو مهم نیست من خدام و هر چی من بگم میشه من و تو وظیمون تسلیم بودنه یعنی کلا چاره دیگه هم نداریم اگه بپذیریم و شاکر باشیم زندگی راحت می گذره نپذیریم زندگی خودمون جهنمه  ولی اینو بدون اونقدر مهربونه که بهترینو برات می خواد اگه نداده یا داده حکمت خوبی پشتش هست 

حلالم کنید و خدانگهدار   

عزیزم 

اینو خیلی از ماها اطرافمون دیدیم

چراشو نمیدونم فقط دوست دارم حکمتشو بدونم

یکی مثل خواهر من 

دو تا دختر داره دومی رو ناخواسته باردار شد انقدر ناز و شیرینه مثل عسل 

بی ٱزار خوشگل ناز دوست داشتنی بلا

اونوقت عین گاو میمونه بچه 8 صبح بیداره این می‌خوابه تا لنگ ظهر 

نه به بچه صبحانه میده نه میره پوشک عوض کنه بچه عین بدبختا و یتیما دور خونه میچرخه تا خانوم بیدار شه 

اصلا از خودش و راحتی‌ و خوابش نمیگذره 

بعدم بیدار میشه عین وحشی ها حمله میکنه به بچه 

انقدر دلم براش کبابع که نگو 

بمیرم من یک سال و نیمه شه😔

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

عنوانت قشنگ نيست عزيزم خدا حكمت كاراشو ميدونه به منم هنوز نداده اما بازم خدا رو شكر ميكنم 

من شرايطم خيلي سخته خارج زندگي ميكنم هيچكسو اينجا ندارم همسرم سر كاره صبح تا شب ٢٤ ساعت تنهام افسرده بدون هيچ هم زبوني 

حق داری  منم دلم یه همسر خوب اقا میخواد  ولی بعضی ها راحت بهش میرسن  ۳۱ سال و مجرد ...

بعضی ها یه جوری ازدواج میکنن انگار آسمون سوراخ شده اینا افتادن واسه اون خانواده

خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره

عزیزم اینا تجربه شخصیه  دوست داشتی تاپیکم رو بخون:پاهات روگرم نگه دار همیشه حوراب پات باشه اصلا با پا روی سرامیک نری که سرمای سرامیک بکشه داخل بدن ورحمت. رحمتو گرم نگه دار پیاده روی منظم داشته باش طوری که عرق کنی(زمان پریودی اروم برواسیب نبینی)شکر مصنوعی ب کل حذف لبنیات کمتر مصرف بشه سیر و دارچین تو غذات بکن اگ به طلعت میسازه فولیک اسید و ویتامین دی بخور و هر روز ایه بک تا شش سوره مریم بخون(برا بچه دار شدنه)چله زیارت عاشورا عاااالیه و روزی یک ایته الکرسی هم تقدیم به امام زمان و نذر حضرت رقیه هم میگن عالیه ایشالابزودی دامنت سبز بشه

چون می خواد بهت ثابت کنه، خواسته و زمانبندی تو مهم نیست من خدام و هر چی من بگم میشه من و تو وظیمون ت ...

دیگه ۹ ساله میخاد چیو ثابت کنه؟چقدر با روانمون بازی میکنه

خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره