2777
2789
عنوان

اگه بگم من مردم چند درصد باور میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 32 پست

دوستم میگفت زنه کاربر نی نی سایت بوده شوهرش کاربر بوده عکس از خودش و چیزا دیگه گذاشته شوهرش دعوا کرده اونم از ترس که شوهرش گفته چرا عکس تو گذاشتی میگه یکاری کردم کاربری ش

نابود شه

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن

هممون نی نی سات رو می بوسیم میزاریم کنار 

چیه چندتا مرد دور هم جمع شدیم هممون هم فکر می کنیم خانما رو گول زدیم اما در اصل خودمونو گول زدیم 

ب افتخار همه داداشیا 

الهم عجل الولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.