2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قراره برم ولی امیدی ندارم .دلم نمیخواد هیچکاری برا خودم بکنم 

شاید افسردگی یا مشکل دیگه ای داری و این حست به خاطر اونه در این صورت روانپزشک خیلی می تونه کمکت کنه حالت تغییر کنه. به جز اونم سعی کن بنشینی فکر کنی برای خودت هدف بذاری. کتابای خوب بخون خیلی روی روحیه اثر می ذاره. سعی کن ارتباطتو با خدا بیشتر کنی. اگه برات امکانش هست یه ورزش مختصری هم شروع کن

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
دلم یکیو میخواد ک دوسم داشته باشه راس راسکی ن الکی  ن دروغی

تو این دنیا خیلی چیزا الکین یا زودگذر اگه به امید اونا باشیم می شکنیم. سعی کن به کسی تکیه کنی و دل ببندی که ماندگاره 

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
قراره برم ولی امیدی ندارم .دلم نمیخواد هیچکاری برا خودم بکنم 

منم تو شرایطیم ک ترجیح میدم زنده نباشم ولی قبل از هر اقدامی یکم تحمل کن تو چن روز بعدم میتونی این کارو کنی فقط یکم صبر کن

شاید واسه خودت نتونی کاری کنی اما اگه ی درد کوچیک از کسی درمان کنی بازم وجودت باارزشه

تو تموم اون راه سختو تا اینجا اومدی

تموم ناملایماتو با روح و تنت درک کردی و دووم آوردی

تو بیدلیل اینجا نیستی شاید الان نتونی اینو ثابت کنی 

اما فک کن چه بر نیاکانت گذشته تا امروز ک بوجود اومدی

تو ذره ای از جهان هستی هستی ک کامل کننده هست

اون آدمی ک تا اینجا اومده این روح خسته و زخمیو میتونه با خودش جلوتر هم ببره

اینکه نمیتونی هیچ کاری برای خودت کنی تنها برای اینکه ذهنت تو رو در حالت بقا نگه داشته

استراحت کن تو لیاقت و نیازشو داری

و دووم بیار برای روزی ک ایستاده ب منی ک بهش تبدیل شدی نگاه کنی و بخود افتخار کنی برای گذر از رنجهای فرا روانت

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن
منم همچین حسی دارم دوست دارم یکی مال خودم باشه

از بچگی کسی پشتم نبوده هیچ محبتی از پدر و مادر ندیدم  الان از شوهر .خسته شدم از بچگی کارم گریه کردنه .اگ کسی بود ک میدونستم واقعا دوسم داره حالم خوب بود نیس هیچ کس نیس

از بچگی کسی پشتم نبوده هیچ محبتی از پدر و مادر ندیدم  الان از شوهر .خسته شدم از بچگی کارم گریه ...

حداقل کاش شوهرت درکت میکردچراواقعا مگه یکم محبت کردن ومهربون بودن چقدر وقت میبره...