2777
2789
میترسم پسم بزنه  اما میدونی حس میکنم اونم بهم یه حسایی داره  چون پیگیرمه  اما خب م ...

عزیزم خب بهش ی جورایی حالی کن ک دوسش داری 

ب نظرم باید عشقتو ابراز کنی تا قبل اینکه دیز شی بعد حسرت میخوری ها 

اگ اوتم دوست داشته باشه پرو نمیشه ک

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم نگو مثلا فالوش کن هی استوری اینا بزار

من و اون خیلی مغروریم خیلی   

مثلا من غرورم اجازه نمیده که بهش ریکویست بدم 

اونم از من مغرور تر یه بار بهم میگفت بهم ریک بده 

منم گفتم تو بده اول   

اما همش پیگیره همش میگفت پیچت اونه که فلان عکست پروفایلت بود 

اگه فالو کنیم همو یکم کارم راحت تر میشه 

قربونت  همچنین زیبا رو    

فدای تو قشنگم. چند سالته؟  من اگ بودم جای تو میگفام بهش 

هرچی ک میخاد بشه... چرا پرو بشه شاید پسر خوبی باشه 

اون چند سالشه؟ 

من و اون خیلی مغروریم خیلی     مثلا من غرورم اجازه نمیده که بهش ریکویست بدم  اونم ...

بنظرم پا رو غرور بزار و فالو کن همین الان

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
عزیزم خب بهش ی جورایی حالی کن ک دوسش داری  ب نظرم باید عشقتو ابراز کنی تا قبل اینکه دیز شی بعد ...

هنوز زن نمیگیره از این بابات خیالم راحته 

چون یه بار مامانش گفت باید براش زن بگیریم شروع کرد داد و بیداد که هنوز زوده و بچم زن نمیخوام 

شاید بهش بگم اما میدونی چون فامیلیم خیلی میترسم از بعدش 

فدای تو قشنگم. چند سالته؟  من اگ بودم جای تو میگفام بهش  هرچی ک میخاد بشه... چرا پرو بشه ...

خدانکنه نازار 

من 19 سالمه 

اون 24 

میدونی خیلی جوگیره 

میترسم بگم و بگه من اصلا حسی بهت ندارم خیلی داغون میشم 

هنوز زن نمیگیره از این بابات خیالم راحته  چون یه بار مامانش گفت باید براش زن بگیریم شروع کرد د ...

خب منم عشقم فامیل مادرم بود پسرعمش بود. چندسال دویت بودیم البته اول اون ب من زنگید باترس و لرز خودشو معرفی کرد منم گفتم خرهه منم دوست داشتم هی خو🤣

بالخره باید ی حرکاتی نگاه هایی چیزی ازش ببینی اگ دیدی فهمیدی خوشش میاد اونم ازت بهش بگو البتع اگر دهنش قرصه و ب کسی نمیگه

بنظرم پا رو غرور بزار و فالو کن همین الان

مامانم چون میدونه که یه حسایی بهش دارم اگه بفهمه من اول به اون ریک دادم خفم میکنه   

من خیلی دلم میخواد فالوش کنم اما خب یه ترسی ته دلمه 

مامانم چون میدونه که یه حسایی بهش دارم اگه بفهمه من اول به اون ریک دادم خفم میکنه     من ...

پیشنهاد نده ولی فالو کن ول کن حرف بقیه رو

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
خب منم عشقم فامیل مادرم بود پسرعمش بود. چندسال دویت بودیم البته اول اون ب من زنگید باترس و لرز خودشو ...

میدونی نگاهااش چشاش حمایتاش منو به شک انداخته که دوسم داره 

وقتی نگام میکنه تو چشاش یه چیزی هست نمیدونم واقعا چجوری بگم 

از بچگی همش دنبالم بود 

ایییییییییی جان یعنی میشه یه شب زنگ بزنه بهم   

دهنش خیلی قرصه خیلی

من با پیج فیک دنبالش کردم 

بعد اومد دایرکت گفت میدونم فیکی فقط بگو فیک کی 

منم نگفتم من دیوونه یه تیکه کلام دارم به هرکی که دوسش دارم میگم برو بابا بیشعور 

یدفعه ای گفتم بهش برو بابا بیشعور ایموجی خنده فرستاد و اسمم و گفت 

بعد خیلی حرف زدیم باهمدیگه تا 3شب حرفیدیم 

آخرش گفت خونه میدونن که حرف زدیم امشب 

گفتم نه بابا 

گفت پس منم حواسم باشه سوتی ندم 

اما فرداش اومد گفت که تو فیکی و فلانی نیستی و الکی گفتی که دخترعمومی 

حتی اون شب تهدیدم کرد گفت ببینمت کارت دارم میدونم چیکار کنم که دیگه با فیک فالوم نکنی 

گفتم هیچکاری نمیتونی بکنی من زورم زیاده 

گفت تو تهش بتونی یه ماچم کنی   

من موهام خیلی بلنده خیلی میگفت من رو موهات غیرتی ام ها دیگه بازشون نکن همه ببینن   

دیوونه ایه