2777
2789
عنوان

معجزه شکرگزاری/ روز سوم

613 بازدید | 18 پست

امروز روز سومه امیدوارم تا اینجا تمرین ها رو انجام داده باشین برا روز سومم میزارم لطفا اونایی ک تو این دوره هستن و انجامش میدن کامنت بزارن تا منم انگیزه بگیرم ادامشو بزارم 😂❤

نمیدونم چی بنویسم  

١❥︎ گامهای یک تا سه از تمرین شماره یک را تکرار کنیدموهبت هایتان

رابشماریدو بنویسید که چرا شکر گزارید هریک از موارد نوشته شده در لیست بخوانید و در پایان هر موهبت کلمه سپاسگزارم را سه بار 

تکرار کنید و تا آنجا که می توانید حس سپاسگزاری داشته باشید.

٢❥︎ سه تا از نزدیکترین ارتباط هایتان را برگزینید و عکس فرد مورد نظرتان را جمع آوری کنید.

٣❥︎ همان گونه که عکس را پیش رو گذاشته اید پنج چیزی را که به خاطرشان از آن فرد سپاسگزارید در دفتر یا کامپیوتر خود بنویسید.

۴❥︎ هر جمله را با کلمه سپاسگزارم شروع کنید و هر بار نام فرد مورد نظر و آنچه را که به خاطرش سپاسگزارید به طور خاص بر زبان آورید.

۵❥︎ این سه عکس رابه همراه خود داشته باشید ودرجایی بگذاریدشان که اغلب بتوانید آنها را، ببینید، دست کم سه بار به هر عکس نگاه کنید و با صاحب تصویر حرف بزنید و با گفتن کلمه سپاسگزارم و بیان نام آن شخص از او سپاسگزاری کنید.

۶❥︎پیش از آن که به خواب بروید افکار تان را  متمرکز  کنید و کلمه

سپاسگزارم را برای بهترین رخداد های امروزتان بگویید.

نمیدونم چی بنویسم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه از روز سوم شرکت کرد؟

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

من خیلی حالم بده واقعا روحیه نیاز دارم

😔😔😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
من خیلی حالم بده واقعا روحیه نیاز دارم 😔😔😔

یه دفتر نو ک حس خوبی بهش داری رو بردار ازفردا تمرین ها رو انجام بده امیدوارم رو روحیه ات تاثیر بزاره حالتو خوب کنه❤

نمیدونم چی بنویسم  
یه دفتر نو ک حس خوبی بهش داری رو بردار ازفردا تمرین ها رو انجام بده امیدوارم رو روحیه ات تاثیر بزاره ...

بعضی جاهای تمرین امروزرو متوجه نشدم. 

عکس سه نفر رو داشته باشم. یعنی چی؟ منظورم اینه اون سه نفر باید کی باشن؟

کراشمم میتونه باشه؟ البته عکسشو تو گوشیم دارم.

عکس سه نفر رو داشته باشم. یعنی چی؟ منظورم اینه اون سه نفر باید کی باشن؟ کراشمم میتونه باشه؟ البته ع ...

آره فرقی نمیکنه فقط ۳ نفر باشن مثلا مامان بابا 

نمیدونم چی بنویسم