گفتم میخوایم وام بگیریم ۵۰تومن ۲تا صامن میخواد شوهرم کسر اقساط کرفته از اداره و صامن اولم میخواد بشه و گفت به مامان و بابات بگو یکیشون بیاد ضامنت بشه خیلی ناراحت بودم از دستشون خیلییییییی گفتم خدایا چه کنم از دستشون اخه حتی برا خرید خونه برادرشوهرم چکهای سنگین کشید که بیچاره ممکنه برا دارایی مشکل براش پیش بیاد یا از مامانو داداشش ۵۰قرص کردیم یا خالش صامن شده و..... حالا ۵۰تومن چیه تازه شوهرم رسمیه صامن اولمم شده خلاصه بهش پیام دادم که گواهی گرفته و بیاین صامن بشین اگرم نمیشید خودتون بهش بگین نه ولی منم میگم که بزگه می اوردین برا وامتون من صامن بشم زنگم زدم چندبار جواب نداد ، حالام گفتم به درک بیشخصیتی خودشون رو نشون میدن وقتی دوساله دومادشون رو دعوت نمیکنن مردم روشون حساب باز نمیکنن میگن اهه چقدر کنس و گدا وقتی یه صمانت مسخره ۵۰تومنی صامن دوم نمیشن خودشون زیر سوال میرن من چرا حرص بخورم ؟
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اکثر پدر مادرا قدیمی همینطورن مادربزرگم برا همین داستانا به مامانم تو رو نمیخواستیم میخواستم بندازمت در صورتی ک همون زمانی ک مامانم میخواست بابابزرگم ضامنش بشع برا داییم خونه خریدن براش وامم گرفتن
سلام . اول اینکه شوهرت به خاطر چک دادن مشکلی براش پیش نمیاد اصلا. دوم اینکه ضامن اول و دوم معنی ند ...
مشکلی ندارن میخوان زرنگی کنن هیچ جا مسیولیت نداشته باشن همین مثلا گفتم به مامانم چک بکش با اینکه خونه داشتم میفروختم گفت نه بره از برادرهاش بگیره چون ممکنه پول منو نده منو ببرن زندان و.......
میشه بگی خیلی خیلیییی عاشقه بچه هاشه داره جمع میکنه؟؟ بعد یه سفره نمیندازه
فقط اگه فکر کنه داره برای آیندشون جمع میکنه در هر صورت بد دردیه واقعا اطرافیانشون رو اذیت میکنن ولی چه میشه کرد
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.