2777
2789

اولین قرار ، دعواهاتون ، اینکه بهم رسیدین یا نه و اگه جدا شدین علتش چی بود ، عشق اولتون ماجراش چیبود بهش رسیدن و اگه نه چطور فراموشش کردین 

در حال حاضر تو رابطه این و اگه نه چرا سینگل بودنو انتخاب کردین ، نظرتون راجب جنس مخالف چیه و خلاصه هر چیزی که مربوط به اینجور موضوعاته بیاین تعریف کنین حوصلم سر رفته از تجربه هاتون استفاده کنمم

عاشق بودم ولی رفت با زن متاهل :) 19 سالش بود الانم دیگ نمیخام با کسی باشم حس میکنم همه بدن

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس پسر داشتم دبیرستان بسکه بچه مثبت بود خوشم نمیومد.... ولی خریت کردم و خیانت کردم نگو دوس خودشه و فهمید خیلیییییی بد باهام کات کرد.... هنوزم یادمه چطور ابرومو وسط پاساژ برد😔

من بچه بودم اصلا جدی نگرفته بودم و اون 💔

البته اونم کم اذیتم نکرده بود ولی خیلی بد دلم شکست

جدیدا اینستا دیدم پزشک شده و متاهله. ارزوی خوشبختی دارم براش

ولی نمیتونم اون حس بدو فراموش کنم

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

از ی پسره تو فامیل خ دور خوشم میومد عینکی و با حیا و سر به زیر از طرف یکی از دوستام بش ابراز علاقه کردم محل سگ نداد دوسه سال بعد رفت از دختر عموش خواستگاری کرد و جواب رد شنید 

پیشو پیدا کردم فهمیدم همچینم  آفتاب مهتاب ندیده نبوده هر چی دافه فالو کرده 

پسره عن صدای اشغال لیاقت منو نداش 

وای دیدم اون تاپیکتو😑😑 ب درک لیاقتتو نداشته 

بیچاره دلم 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

از ۱۲ سالگی باهم دوست بودیم تو مهد کودک باهمدیگه بودیم خونه هامون تو یه کوچس الانم دبیرستانیم ۱۰ بارم تا الان قهر و آشتی کردیم

دوتامون مغروریم ولی خیلی دوسش دارم خیلی بهش نشون نمیدم اونم مث خودمه ولی وقتی قرار میزاریم دیگه از رفتارامون مشخصه 😐😂

پسر همسایمون بود میگه خیلی دوست دارم روم نمیشد بهت بگم تا ی بار شانسی شمارم گیر میاره .به قصد ازدواج اومد جلو سه ماه دوس دختر قبلیش ولمون نمیکرد اعصاب منو عشقم بهم میریخت داغون بودیم تا عشقم ازش شکایت کرد ولمون کرد.همون زمانا هم بهم گفت من دیگه قصد ازدواج ندارم ولی بازم کنارش موندم رابطمون پستی و بلندی زیاد داشت کم کم به شدت عاشقم شد الانم نامزدمه💑