2777
2789
عنوان

اخ اخ دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومد وای وای شروع کرد داد و بیداد کردن به چه حقی به رن من گفتی حق نداری حرفتو به ما نگی خاهرشوهرم گفت من باید بدونم عروسامون کجا میرن چیکار میکنن آزیتا رو ببین هرچی میشه به ما میگه داداشش گرفتش به باد کتک گفت یبار دیگ به زن من زنگ برنی فضولی کنی جنازتو میندازم جلوی شوهرت 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  

یاد ظلم ها تحقیرهاش افتادم که چقدر از سادگی من سواستفاده کرده بودن نشستم گریه کردم که کتک خورد(,خاهرشوهرن کنار ظلم هایی که به من کرده خوبی هاش هم زیاده)

بنظر من ک به خواهرشوهرت و مادرشون ربطی نداشته اینا نامزد بودن خاستن جای دیگ برن زوری ک نبوده بخدا بی ...

جاریم بعدا که منو دید ازم معذرت خاهی کرد که داشتیم می‌رفتیم خونه ببینیم اگه نمیرفتم نمیشد خونه موردعلاقم می‌پرید فلان کلی معذرت خواهی کرد 

میدونی از چی می‌سوزم از اینکه تحقیرم میکردن بعدش میگفتن شوخی کردم بخندیم منم میکفتم اها پس شوخی بود ناراحت نمی‌شدم و به شوعرمم هیچی نمیگفتم اونام سواستفاده میکردن

اما الان کلی تغییر کردم هرچی میگن جواب میدم 

راسته که میگن جاری جاریو زرنگ میکنه

اون کتکه حق خواهرشوهرت بوده ها 

مگه مفتشه یعنی چی ک باید بدونم زن داداشام کجا میرند

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
اومد وای وای شروع کرد داد و بیداد کردن به چه حقی به رن من گفتی حق نداری حرفتو به ما نگی خاهرشوهرم گف ...

آفرین به جاریت... دل منم خنک شد

باید یادداشتش کنم در آینده ازش استفاده کنم 

باریکلا به شوهرش که زنشو ول نکرد عین بچه ننه ها به ننش بچسبه😍

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓