2777
2789

دوستانی که جارو برقی عصایی دارن 

میشه برندشو و معیب و مزایاشو بهم بگم 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جارو شارژی دسته بلند منظورته ؟ من دارم بوش هست برندش خیلی راضیم برای دم دستی اما جاروی خیلی اساسی ...

همون مدله جاروشارژیای دسته بلنده ولی سیم داره برقیه

من پارس خزر دارم. برای جارو کشیدن جای کوچیک خیلی خوبه. ولی مکشش به اندازه جاروبرقی نیست

اینی که شما داری برقیه یا باطری

اینی که من میگم باسیمه برق کار میکنه ها

برقی

ممنون عزیزم پس شما راضی هستی 

منم برای دمه دست میخواستم بگیرم به جای جارو شارژی 

اخه شارژی داشتم باطریش خیلی ضعیف شد برندشم خوب بود بعده دوسال ضعیف شد

سلام بانو

بااجازه شما بعضی تاپیکاتون(ویژه مبحث ماورایی) رو مطالعه کردم

چقدر خوش صحبت و خوش بیانید شما؛ صداقت و پاکی نهفته در کلامتون بیان شما رو دلنشین میکنه

بهترین ها رو برای شما و عزیزانتون آرزو میکنم.

خوشحال میشم اگر بیشتر درجریان تجربیات ماورایی شما قرار بگیرم🙏🏻🌹

سلام بانو بااجازه شما بعضی تاپیکاتون(ویژه مبحث ماورایی) رو مطالعه کردم چقدر خوش صحبت و خوش بی ...

ممنون عزیزم 

اگر بیشتر دوست داشتید بدونید میتونم تو خصوصی بگم 

همون مدله جاروشارژیای دسته بلنده ولی سیم داره برقیه

سلام ببخشید میخواستم اون تاپیک دعانویس بپرسم قفل بود.چجوری خونتو پاکسازی کردی؟ فقط باذکر یاعلی؟میشه لطفا برام توضیح بدی؟ ممنون

سلام ببخشید میخواستم اون تاپیک دعانویس بپرسم قفل بود.چجوری خونتو پاکسازی کردی؟ فقط باذکر یاعلی؟میشه ...

ذکر یا علیو من نگفتم  تاپیکو یک باره دیگه با دقت بخونید عزیزم 

تاپیک قبلمه

وقتی دعایی که حرم داد اوردیم خونه به ما اون اقا گفت احتماله قوی بیرون رفتنشو میفهمی فقط نترسی اون شبی که  دعا رو اوردی خونه 

اذانه صبح  اون اتفاقا افتاد  من فقط تو گوشم و تو فضای خونه ذکره یا علی یا علی میشنیدم که با اون صدا انگار یه گله اسب رم کردن 

کاملشو تو تاپیکه قبل با دقت بخون یه حالت خلسه مانند بود یا علیو من نمیگفتم صدا تو فضا بود

سلام ببخشید میخواستم اون تاپیک دعانویس بپرسم قفل بود.چجوری خونتو پاکسازی کردی؟ فقط باذکر یاعلی؟میشه ...

تاپیکه قبله خودمو بخون 

تاپیک دوسال پیشمم بخون

من فکر کردم تو تاپیکای خودم خوندی گفتم عه من که تاپیکامو قفل نکردم😂